ΥΛΙΚΑ - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Υλικά συνταγής
400γρ. πραλίνα φουντουκιού
150γρ. καρύδια σπασμένα
150γρ. γκοφρέτες σοκολάτας
τρούφα
Διαδικασία συνταγής
Διαδικασία συνταγής
Διαλύουμε με γουδί ή ελαφρά στο μούλτι τα καρύδια και τις γκοφρέτες. Δεν θέλουμε να διαλυθούν εντελώς. Ανακατεύουμε με την πραλίνα φουντουκιού.
Βάζουμε για λίγο στο ψυγείο, να σφίξει αλλά να πλάθεται το μείγμα. Πλάθουμε το μείγμα σε τρουφάκια και τα περνάμε από την τρούφα.
Βάζουμε το κάθε τρουφάκι σε χαρτί για τρούφες και συντηρούμε στο ψυγείο.
Το είδαμε: εδώ