Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Ερωτικές σκηνές μεταξύ γυναικών που άφησαν ιστορία στον κινηματογράφο

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF



Από το Mullholland Drive στο Wild Things και στο Cruel Intentions. Οι ερωτικές σκηνές μεταξύ γυναικών στον κινηματογράφο πάντα προκαλούσαν το μυαλό και το μάτι. Δείτε τις σημαντικότερες των τελευταίων δεκαετιών.

Η ερωτική σκηνή μεταξύ της Natalie Portman και της Mila Kunis στην οσκαρική ταινία “Black Swan” προκάλεσε πολλές συζητήσεις. Ωστόσο οι λεσβιακές σκηνές στον κινηματογράφο έχουν μεγάλη ιστορία και πολλές από αυτές έμειναν αξέχαστες σε όσους τις παρακολούθησαν. Δείτε ποιες είναι οι κορυφαίες των τελευταίων δεκαετιών σύμφωνα με τη Huffington Post.



Mulholland Drive



MULHOLLAND DRIVE "SOUVENIRS" (Mary Beth Maziarz) από kary82

Το Mulholland Drive είναι μια από τις καλύτερες ταινίες του David Lynch. Το περίφημο αυτό ψυχολογικό θρίλερ έχει καθηλώσει εκατομμύρια θεατές καθώς όταν βγήκε η ταινία πολλοί τρέξανε να δουν την προκλητική ταινία του Lynch με την ερωτική λεσβιακή σκηνή της Naomi Watts και της Laura Harrings.

Η ταινία αρχίζει με μια πλούσια, καλοντυμένη γυναίκα η οποία πέφτει θύμα ατυχήματος στο Λος Άντζελες και ξυπνάει με αμνησία. Με τη νέα της φίλη -Watts- προσπαθεί να θυμηθεί ποια ήτανε αλλά κατά τη διάρκεια της αναζήτησης των δύο γυναικών συμβαίνουν αρκετά περίεργα πράγματα… Είναι η ταινία όπου η παράνοια μπλέκεται με η φρίκη και τις έντονες ερωτικές σκηνές.



Wild Things



WILD_THINGS_KISS_SCENE από stefanelonikitelo

Μια από τις πιο διάσημες λεσβιακές σκηνές στο κινηματογράφο που μας χάρισαν η Neve Campbell και η Denise Richards. Στο ερωτικό θρίλερ παραγωγής 1998 ο Sam Lombardo (Dillon) είναι σύμβουλος καθοδήγησης σε λύκειο στο Μπλου Ρέι της Φλόριντα. Η ζωή του ανατρέπεται όταν η πλούσια και δημοφιλής Kelly Van Ryan (Richards) τον κατηγορεί για βιασμό.

Εξαιτίας του κοινωνικού στάτους της οικογένειας Van Ryan, η καριέρα του Lombardo σχεδόν καταστρέφεται. Τότε προσλαμβάνει έναν ανορθόδοξο δικηγόρο, τον Kenneth Bowden (Murray) . Τα πράγματα χειροτερεύουν όταν και δεύτερη μαθήτρια, η Suzie Toller (Campbell), τον κατηγορεί ότι τη βίασε. Μέσα από ερωτικά τετ α τετ, αψιμαχίες και δολοφονίες στο τέλος της ταινίας ότι η Suzie είχε σκεφτεί το όλο σχέδιο για να πάρει τα χρήματα και όχι να τα μοιραστεί.



Bound

Είναι ένα σέξι νεο-νουαρ φιλμ. Η Jennifer Tilly παίζει την Violet, την κοπέλα ενός μαφιόζου και η Gina Gershon παίζει την Corky, την κοπέλα που συντηρεί την πολυκατοικία στην οποία διαμένουν.

Στην ταινία η έλξη των δυο γυναικών είναι “κεραυνοβόλα”. Μαζί σχεδιάζουν πως θα κλέψουν από τον μαφιόζο 2 εκατομμύρια δολάρια.

Καθώς εξελίσσεται η ταινία ένα έντονο ενσταντανέ φέρνει τα πάνω κάτω και προσφέρει στους θεατές μια από τις καλύτερες ερωτικές λεσβιακές σκηνές όλων των εποχών.



D.E.B.S



Lesbian kiss DEBS από Newscaster

Η ταινία που έχει σκηνοθετηθεί από την Angela Robinson προβλήθηκε στους κινηματογράφους το 2004. Εδώ μια ομάδα γυναικών προσλαμβάνεται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ γιατί έχουν το χάρισμα να ψεύδονται και να εξαπατούν. Οι πρωταγωνίστριες συμμετέχουν σε μια ακαδημία μυστικών πρακτόρων γνωστόν ως DEBS.

Κάπου τα πράγματα περιπλέκονται και η Sara Foster- Amy- ανταλλάσσει μερικά καυτά φιλιά με την Jordana Brewster- Lucy- η οποία είναι ο στόχος της!



Cruel Intentions

Η ταινία που έχει σκηνοθετήσει Roger Kumble είχε πραγματικά σαρώσει στο τέλος της δεκαετίας 90. Η ταινία ξεκινάει στην λίγο πριν την αρχή της σχολικής περιόδου.

Την “αιμοβόρα” Kathryn Merteuil-Sarah Michelle Gellar την έχει παρατήσει ο “καλός” της, για την αθώα Cecile Caldwell-Selma Blair.

Για εκδίκηση, η Kathryn προκαλεί τονSebastian Valmont- Ryan Phillippe να “διαφθείρει” την Cecile και να την παραδώσει “μεταχειρισμένη” στον Kort , εξευτελίζοντάς τον.

Ο Sebastain, που ως τώρα έχει πάει σχεδόν με όλα τα κορίτσια του σχολείου δέχεται. Βάζει όμως στο μάτι μια μεγαλύτερη πρόκληση, την κόρη του καινούριου λυκειάρχη, την Annette Hargrove -Reese Witherspoon, που έχει γράψει σ’ ένα άρθρο της σε νεανικό περιοδικό ότι σκοπεύει να μείνει παρθένα μέχρι να παντρευτεί.

Ο Sebastian στοιχηματίζει με την θετή αδερφή του ότι μπορεί να αποπλανήσει την αγνή Annette πριν ανοίξουν τα σχολεία. Η ίδια το θεωρεί αδύνατο και δέχεται. Οι όροι του στοιχήματος; Αν ο Sebastian τα καταφέρει, η Kathryn θα του δώσει μια αξέχαστη νύχτα πάθους, κάτι που αυτός θέλει από τότε που οι γονείς τους παντρεύτηκαν. Αν αποτύχει, θα πρέπει να παραδώσει στην θετή αδερφή του την ανεκτίμητη αξίας Τζάγκουαρ του 1956.

Κάποια στιγμή μέσα στην ταινία και ενώ η Kathryn κάνει “μαθήματα” στην μικρή Cecile έρχονται και τα φιλία…





Το είδαμε: εδώ

Share
Loading