Υλικά συνταγής
- 1 πακέτο βίδες ολικής άλεσης
για τη σάλτσα
- 800γρ. σάλτσα ντομάτας σπιτική ή ντομάτα κονκασέ
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
- 1 φλιτζ. βασιλικός ψιλοκομμένος (προαιρετικά)
- 1 πρέζα ζάχαρη
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 2 κ.σ. παρμεζάνα τριμμένη/πιάτο
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής στο Cooklos.gr
Το είδαμε: εδώ