Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

Ζυμαρικά ολικής άλεσης με σάλτσα ντομάτας

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Υλικά συνταγής

  • 1 πακέτο βίδες ολικής άλεσης

για τη σάλτσα

  • 800γρ. σάλτσα ντομάτας σπιτική ή ντομάτα κονκασέ
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
  • 1 φλιτζ. βασιλικός ψιλοκομμένος (προαιρετικά)
  • 1 πρέζα ζάχαρη
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 2 κ.σ. παρμεζάνα τριμμένη/πιάτο
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής στο Cooklos.gr


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading