Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016

Αυτά παθαίνεις αν κάνεις μαγκιές στον δρόμο: Τι έπαθε οδηγός BMW που πήγε να προσπεράσει σχολικό λεωφορείο

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Είναι γνωστό ότι στον δρόμο πολλοί βγάζουν τον χειρότερο εαυτό τους (ή έστω, έναν πολύ κακό). Ειδικά όταν ο οδηγός έχει ένα ακριβό, δυνατό αυτοκίνητο, πολύ συχνά είναι πολύ μεγάλος ο πειρασμός να το παίξει «βασιλιάς της ασφάλτου», με παραβιάσεις του ΚΟΚ, «χωσίματα», αψυχολόγητες και άνευ λόγου προσπεράσεις, επιδεικτική συμπεριφορά κλπ. Και το χειρότερο είναι ότι πολύ συχνά αυτές οι βλακώδεις συμπεριφορές έχουν ως αποτέλεσμα ατυχήματα, που συνεπάγονται συχνά υλικές ζημιές, τραυματισμούς ή ακόμα και θανάτους- απλά και μόνο επειδή κάποιος ήταν βλαξ.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο οδηγός BMW που «πρωταγωνιστεί» σε βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο, που κατεγράφη από κάμερα οχήματος το οποίο βρισκόταν πίσω από σχολικό λεωφορείο στο Όλμπανι των ΗΠΑ. Ενώ όλα πήγαιναν κανονικά, ο εν λόγω βλαξ προσπερνά από δεξιά στη στροφή το όχημα όπου βρίσκεται η κάμερα, και πάει να προσπεράσει και το σχολικό- και καταλήγει να καβαλήσει τα τοιχώματα που βρίσκονται στην άκρη του δρόμου.
Το μόνο στο οποίο μπορεί να ελπίζει κανείς είναι το πάθημα να του έγινε μάθημα. Από την άλλη βέβαια, είναι γνωστό πως εναντίον της βλακείας, ακόμα και οι θεοί μάταια μάχονται.
huffingtonpost.gr 


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading