Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Άλλες χρήσεις του ταμπόν..

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Σίγουρα έχεις βρεθεί προ παρόμοιου απροόπτου με νερό στη καλύτερη περίπτωση να χύνεται στα καθίσματα του αυτοκινήτου και να σου έχουν τελειώσει τα χαρτομάντιλα. Αν έχεις ταμπόν στην τσάντα σου μην ανησυχείς για τίποτα. Άνοιξέ το, ξεχώρισε τα κομματάκια του και έχεις ένα σουπερ απορροφητικό βαμβάκι που θα μαζέψει τα πάντα στο λεπτό.
Αν έχεις ταμπόν πρόχειρο μη σκας καθόλου. Είναι υπερ-απορροφητικό και το κατάλληλο μέγεθος για το ρουθούνι σου που θα σε σώσει στο λεπτό. Με την ίδια λογική βέβαια, γίνεται αντιληπτό ότι το ταμπόν μπορεί να λειτουργήσει ως γάζα για κάθε είδους χτύπημα και όχι μόνο για αιμορραγία της μύτης. Επιπλέον, επειδή είναι όλα αποστειρωμένα μέσα σε ατομικές συσκευασίες σου παρέχουν μεγαλύτερη ασφάλεια.

Είτε πρόκειται για το τζάκι σου, είτε για τη φωτιά στο κάμπινγκ, ένα ταμπόν θα αποτελέσει το τέλειο προσάναμμα για φλόγες στη στιγμή.

Τα μικρού μεγέθους ταμπόν μπορούν ωραιότατα να λειτουργήσουν ως ωτοασπίδες προστατεύοντάς τα αυτάκια σου από οποιονδήποτε ενοχλητικό θόρυβο.

neadiatrofis 


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading