Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Πονηρά παιχνίδια για την παρέα και τα ζευγάρια!

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Αν νομίζεις ότι η «μπουκάλα» είναι το μοναδικό πονηρό παιχνίδι για μία παρέα τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις τα παρακάτω. Είναι παιχνίδια που ανάβουν την παρέα και θα κάνουν σίγουρα τη κάθε νύχτα αξέχαστη! Δεν χρειάζεται παρά μόνο κέφι, μία καλή παρέα(ακόμα και ο σύντροφος σου μόνο) και λίγη τρέλα. Εσύ τολμάς;

5 αισθησιακά λεπτά

Απαιτούνται αρκετά τρελά αγόρια και κορίτσια! Οι κοπέλες κλείνουν τα μάτια τους και το κάθε αγόρι πηγαίνει σε διαφορετικό δωμάτιο του σπιτιού, χωρίς να το ξέρουν αυτές. Αφού έχουν μετακινηθεί όλα τα αγόρια, κλείνετε όλα τα φώτα. Έπειτα η κάθε κοπέλα πηγαίνει τυχαία σε ένα δωμάτιο και μετά από 5 λεπτά τα φώτα ανοίγουν. Τους κανόνες τους ορίζετε εσείς. Θα μπορούσαν όλα να είναι επιτρεπτά. Χρυσός Κανόνας: Να μην υπάρχει καθόλου φωτισμός!

Προϋποθέτει: ένα μεγάλο σπίτι, τρελοπαρέα

 

2 λεπτά στον Παράδεισο

Θα χρειαστείτε κόκκινο κραγιόν και ένα χρονόμετρο για αυτό. Ένα αγόρι και ένα κορίτσι θα βρεθούν σε μία ντουλάπα, για 60 δευτερόλεπτα. Κάθε ένας βάφει το χείλη του με το κόκκινο κραγιόν. Μετά από 2 λεπτά βγαίνουν από τη ντουλάπα.. Το «ζευγάρι-νικητής» είναι αυτό με τα περισσότερα αποτυπώματα φιλιών.

Προϋποθέτει: Κόκκινο κραγιόν, μία ντουλάπα που να χωράει δύο άτομα, μία κεφάτη παρέα

 

Ζωώδη ένστικτα

Μία ομάδα αγοριών και κοριτσιών σε σειρά (αγόρι/κορίτσι/αγόρι) κάνουν κύκλο. Βρείτε ένα λούτρινο ζωάκι(κατά προτίμηση να μοιάζει το σώμα του με το ανθρώπινο). Περάστε το ζώο από χέρι σε χέρι . Κάθε ένας δίνει ένα φιλί σε διαφορετικό σημείο του ζώου. (Κανένα σημείο δεν πρέπει να επαναλαμβάνεται). Αφού όλοι το έχουν φιλήσει, ο κάθε ένας θα πρέπει να φιλήσει το πρόσωπο στα αριστερά του στο ίδιο σημείο που φίλησε το ζώο. Όποιο άτομο δε δεχτεί το φιλί βγαίνει από το παιχνίδι, μαζί με το άτομο που προσπάθησε να το φιλήσει.

 


Παιχνίδι με μήλο

Χρειάζεται μόνο ένα μήλο και τέσσερα άτομα(2 άντρες και 2 γυναίκες) τα οποία κάθονται σε σειρά(άντρας/γυναίκα) ή περισσότερα. Ο κάθε ένας δαγκώνει το μήλο(χωρίς να το τρώει) και το δίνει με το στόμα στο άτομο δίπλα του, το οποίο πρέπει επίσης να το δαγκώσει με το στόμα. Αν το μήλο πέσει(προσέξτε την επιφάνεια στην οποία θα κάθεστε) αυτός που το έριξε πρέπει να φάει ένα κομμάτι και έπειτα το δίνει με τον ίδιο τρόπο στον επόμενο. Σιγά σιγά το μήλο γίνεται μικρότερο και η διασκέδαση μεγαλύτερη. Αν το μήλο τελειώσει απλά πάρτε ένα άλλο. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλλο κατάλληλο φρούτο.

 

Φιλιά με καρτελάκια

Φιάξτε διάφορες κάρτες, γράφοντας σε κάθε μία από αυτές και ένα σημείο του σώματος(χείλη, λαιμός, χέρια, μέτωπο, μάγουλο, γλώσσα και ότι όποιο άλλο θελήσετε). Αντίστοιχα φτιάχνετε ακόμα λίγες κάρτες, σε κάθε μία από τις οποίες αναγράφεται: δάγκωμα, ρούφηγμα, φιλί, χάδι. Φτιάξτε ένα κύκλο από αγόρια και κορίτσια. Ανακατέψτε τις δύο σειρές από κάρτες (σε δύο διαφορετικά σημεία) και το κάθε άτομο παίρνει τυχαία μία από κάθε σειρά. Θα πρέπει να φιλήσετε, γλύψετε ή ρουφήξετε το σημείο που αναγράφεται στη κάρτα στο πρόσωπο δίπλα σας. Διασκεδαστικό !

 

Παιχνίδι με κεράσι

Μία ομάδα από αγόρια και κορίτσια κάθονται σε ένα τραπέζι. Χρειάζεται ένα κεράσι το οποίο το «φτύνει» το αγόρι στο κορίτσι και το αντίστροφο. Καλό είναι να έχουν μία μικρή απόσταση . Το αγόρι ή κορίτσι αναλαμβάνει να πιάσει το κεράσι με το στόμα. Δύσκολο ; Καθόλου . Διασκεδαστικό ; Πολύ !

 

Μάτια ερμητικά ανοιχτά

Απαιτείται μόνο ένα ζευγάρι . Φίλησε τον σύντροφο σου με τα μάτια ανοιχτά. Αυτός που θα κλείσει πρώτος τα βλέφαρα ή θα σταματήσει το φίλημα χάνει.

 

Διάλεξε δάχτυλο

Το παιχνίδι είναι για ένα ζευγάρι. Για κάθε δάχτυλο του ενός χεριού όρισε έναν τύπο φιλιού(ρουφηχτό, δάγκωμα, γλείψιμο κ.λπ.) και για κάθε δάχτυλο του άλλου χεριού όρισε ένα μέρος του σώματος. Αρκεί ο σύντροφος σου να διαλέξει στην τύχη!

 

Παίζουμε ζάρια ;

Χρειάζονται δύο ζάρια . Στο ένα ζάρι με διορθωτικό σβήνεις τις κουκίδες και με ένα μαρκαδοράκι γράφεις γράμματα(από το α έως το στ). Κάνεις μία λίστα η οποία θα περιλαμβάνει στο ένα μέρος 6 σημεία του σώματος με αριθμούς(πχ.1: στόμα, 2: στήθος κ.λπ.) και στο άλλο μέρος 6 τύπους φιλιών με γράμματα(α. ρουφηχτό, β. δάγκωμα κ.λπ.). Λοιπόν τι λες για ζάρια σήμερα ;

 

Ποιος ήταν ;

Απαιτείται ίσος αριθμός αγοριών και κοριτσιών. Κάνουν δύο σειρές, τα αγόρια δίπλα δίπλα και τα κορίτσια το ίδιο, έτσι ώστε τα αγόρια να κοιτάζουν κατά μέτωπο τα κορίτσια. Έπειτα τα κορίτσια κλείνουν τα μάτια τους και τα αγόρια αναλαμβάνουν να φιλήσουν(εσείς επιλέγετε το σημείο) με τη σειρά την κοπέλα που έχουν απέναντι τους, αφού πρώτα ανακατευθούν μεταξύ τους. Η κοπέλα πρέπει να μαντέψει ποιος την φίλησε και αν το βρει αυτός που τη φίλησε βγαίνει από το παιχνίδι. Λοιπόν, ποιος ήταν;

 

Κρυφτό

Χρειάζεται μία μεγάλη παρέα από αγόρια και κορίτσια. Καθώς τα αγόρια «φυλάνε», οι κοπέλες κρύβονται στο σπίτι. Μετά από λίγο τα αγόρια αναλαμβάνουν να τις βρουν. Όποιος βρίσκει μία κοπέλα, θα πρέπει να περάσει δύο λεπτά μαζί της σε μία ντουλάπα. Έπειτα φυλάνε οι κοπέλες .

 

Καυτός πάγος

Χρειάζονται δύο τουλάχιστον ζευγάρια. Κάθε ζευγάρι πρέπει να βάλει έναν πάγο ανάμεσα του(στο ύψος της κοιλιάς). Νικητής είναι το ζευγάρι του οποίου ο πάγος θα λιώσει πιο γρήγορα. Λοιπόν , έτοιμοι να ανάψετε την ατμόσφαιρα με λίγο πάγο . ;

 

Παγάκια για δύο

Βάζεις ένα κομμάτι πάγο στην κοιλιά του συντρόφου σου. Τα σημεία στα οποία ο πάγος θα κυλίσει(αν είναι απαραίτητο ταρακούνησε τον λίγο) θα πρέπει να τα γλύψεις αισθησιακά για ένα λεπτό. Με λίγη επανάληψη θα το διασκεδάσετε.

 

Σε ποιον ανήκει το χαρτάκι;

Χρειάζεται μεγάλη και κεφάτη παρέα. Σε ένα δοχείο βάζετε τα ονόματα σας σε διαφορετικά χαρτάκια και σε ένα άλλο διάφορα χαρτάκια με σημεία του σώματος(πχ. κοιλιά, στόμα, μάγουλο), τα οποία τα επιλέγετε εσείς. Έπειτα ο κάθε ένας κατά σειρά διαλέγει από το ένα δοχείο ένα όνομα(αν το αγόρι διαλέξει αγόρι είναι αυτονόητο ότι ξαναδιαλέγει) και από το άλλο ένα σημείο του σώματος. Θα πρέπει να δώσει ένα φιλί διαρκείας στο σημείο του σώματος του ατόμου που έγραφε το χαρτάκι.

 

Εσύ θα το τολμήσεις ;

Μαζεύεστε μία παρέα αγοριών και κοριτσιών. Κάνετε έναν κύκλο με το κάθε αγόρι να έχει απέναντι ένα κορίτσι και γυρίζετε το μπουκάλι. Το ζευγάρι στο οποίο θα πέσει το μπουκάλι θα περάσει δύο λεπτά στην ντουλάπα. Η παρέα διαλέγει μία δοκιμασία την οποία θα πρέπει να εκτελέσει(πχ. να βγει η κοπέλα με δέκα στάμπες από κραγιόν ή με το μποξεράκι του αγοριού!). Αν δεν εκτελεστεί βρείτε μία καλή τιμωρία(πχ. να βγάζουν και από ένα ρούχο). Θα το διασκεδάσετε σίγουρα και θα ανάψετε την ατμόσφαιρα!

 

Φιλάς ή τολμάς;

Είναι παραλλαγή του παιχνιδιού αλήθεια ή τόλμη. Ένα αγόρι προκαλεί ένα κορίτσι(πχ. να βγάλει τη μπλούζα). Αν δεν το κάνει θα πρέπει να τον φιλήσει.Όσο περισσότερες φορές αρνείται κάποιος να τολμήσει, τόσο πιο αισθησιακό πρέπει να γίνεται το φιλί.

 

Σε ποιον θα πέσει η ζαριά;

Παίζεται καλύτερα με έξι άτομα. Ρίχνετε δύο ζαριές με κάθε ένα ζάρι χωριστά . Στο πρώτο ζάρι που θα ρίξετε το κάθε άτομο πρέπει να αντιστοιχεί ένας αριθμός(πχ. 1. Γιώργος , 2. Μαρία κ . λπ .). Στο δεύτερο ζάρι στον κάθε αριθμό πρέπει να αντιστοιχεί ένα ρούχο(πχ. 1. μπλούζα, 2. παπούτσια, 3. παντελόνι, 4. εσώρουχα, 5. κοσμήματα, 6. κάλτσες). Σε όποιον τυχαίνουν τα ζάρια πρέπει να βγάζει το αντίστοιχο ρούχο, αφού πρώτα πάει μία βόλτα στο μπάνιο(γιατί μπορεί να τύχει να βγάλει πρώτα τα εσώρουχα). Θα ανάψετε σίγουρα !


Μου βγάζεις γλώσσα ;

Σε μία παρέα αγοριών-κοριτσιών το κάθε αγόρι αναλαμβάνει με τη γλώσσα του και μόνο δώσει το πιο αισθησιακό φιλί στην κοπέλα, για ένα λεπτό περίπου, και το αντίστροφο για ένα ακόμα λεπτό. Νικητής είναι το ζευγάρι με το μεγαλύτερο πάθος .


Φιλικός σπάγκος

Ίσως το έχετε δει να γίνεται με μακαρόνι, αν και βέβαια δεν είναι τόσο εύκολο. Μαζεύεστε αγόρια και κορίτσια σε ζευγάρια, αφού πρώτα έχετε κόψει ίσα κομμάτια σπάγκων για όλα τα ζευγάρια. Ο κάθε ένας βάζει την άκρη του σπάγκου στο στόμα του. Με το σύνθημα, το πρώτο ζευγάρι που θα «τυλίξει» το σπάγκο και θα φιληθεί είναι ο νικητής.

 

Κλέψε τη μαστίχα

Χρειάζεται ένα ζευγάρι μόνο. Εσύ ή ο σύντροφος σου βάζεις μία μαστίχα στο στόμα σου. Ο σύντροφος σου θα πρέπει να καταφέρει να την βγάλει με τη γλώσσα του..

 

Μπουκάλα και σεντόνι

Είναι η γνωστή «μπουκάλα» αλλά σε πιο αισθησιακή εκδοχή. Αγόρια και κορίτσια κάνουν έναν κύκλο. Το ζευγάρι στο οποίο πέφτει η μπουκάλα, πρέπει να βγάλει τα ρούχα του(εκτός από τα εσώρουχα) και να μείνει πέντε λεπτά κάτω από ένα σεντόνι, ο ένας πάνω στον άλλον. Έπειτα επιστρέφει στην παρέα !

Share
Loading