Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Κατάντησαν την πατρίδα, χώρα τζιχαντιστών και κατασκόπων

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

egerssi@otenet.gr

www.egerssi.gr

 

Πόσες φορές, κατά το πρόσφατο παρελθόν, δεν έχω αποκαλύψει μέσω της αρθρογραφίας μου, ότι στους παράνομους μετανάστες που μας στέλνει η Τουρκία στα νησιά μας βρίσκονται και τζιχαντιστές, δηλαδή ακραίοι ισλαμιστές που θα χρησιμοποιηθούν ως θύλακες ακραίων καταστάσεων εις βάρος της Πατρίδος μας, όταν πάρουν “το ελεύθερο” από τον Τούρκο Σουλτάνο! Που επιβεβαίωσε τις πηγές μου με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο, ο ΥΠΕΞ μας Νίκος Δένδιας, όταν στην πρόσφατη (τέλη Οκτωβρίου) κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Ρώσο ΥΠΕΞ Σεργκέι Λαβρόφ στην Κρήτη, είπε:

«Δυστυχώς, σε όλες τις περιφερειακές εξελίξεις, ο κοινός παρονομαστής είναι ο αποσταθεροποιητικός παράγοντας της Τουρκίας. Εξέφρασα την ανησυχία μου για τον ρόλο της Τουρκίας, η οποία έχει μετατραπεί σε γραφείο ταξιδίων για τζιχαντιστές»!

Πόσες φορές κατά το πρόσφατο παρελθόν, δεν έχω αποκαλύψει το όργιο κατασκοπίας που γίνεται στην Δυτική Θράκη, την Ρόδο και την Κω! Που αναδεικνύεται από τοπικές εφημερίδες και που οι συλλήψεις αυτών των περιπτώσεων, στη συνέχεια πέφτουν στα μαλακά! Ενώ οι συλληφθέντες πιάστηκαν “με την γίδα στην πλάτη”! Δηλαδή με όλο το υλικό της κατασκοπίας τους κατά της Ελλάδος! Με την βιντεοσκόπηση στρατιωτικών στρατοπέδων, την χαρτογράφηση αυτών των περιοχών, του φωτογραφικού υλικού και των κωδικοποιημένων μηνυμάτων!

Όλα τα παραπάνω ήρθαν πάλι στη σκέψη μου, μετά τη σύλληψη προχθές δυο μειονοτικών Ελλήνων της Δυτικής Θράκης, μουσουλμάνων το θρήσκευμα, που κατοικούσαν στη Ρόδο! Και όπου για μια ακόμη φορά αναδείχτηκε ο εφησυχασμός της Ελληνικής Πολιτείας και των Οργάνων της για τέτοια υψηλής σημασίας εθνικά ζητήματα και ασφάλειας της Πατρίδος μας!

Αφού, για τον ένα από τους συλληφθέντες, είχε ενημερώσει για την αντεθνική του δραστηριότητα από το 2017 τον τότε Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, ο τότε ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, με ερώτηση που κατέθεσε στην Βουλή στις 23 Φεβρουαρίου 2017, με θέμα:

«Πρωτοφανής φανατισμός από υπάλληλο του τουρκικού Προξενείου στην Ρόδο»!

Και παρακάτω το περιεχόμενο της ερώτησης του Προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκου Νικολόπουλου:

«Άτομο με όνομα Sebahattin Bayram έχει αναρτήσει στο “facebook” σύμβολα του τουρκικού εθνικισμού, την ψευτοσημαία της “ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης” κλπ. και παράλληλα δηλώνει “απόφοιτος του Τμήματος Μαθηματικών του Αριστοτελείου Π.Θ.” με καταγωγή από το χωριό Σώστης Ροδόπης και “τόπο διαμονής την Ρόδο”! Κατόπιν των ανωτέρω, ερωτάσθε:

  1. Πώς αντιδρούν και ανταπαντούν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Ελληνικού Κράτους και οι συναρμόδιοι Υπουργοί όταν ένας Έλληνας πολίτης – και περισσότεροι – (που έχει σπουδάσει με έξοδα του ελληνικού κράτους) να προπαγανδίζει δημοσίως, με σύμβολα μίσους και με ψευτοσημαίες τον ακρωτηριασμό περιοχών της Ελλάδας από τον Εθνικό κορμό, δουλεύοντας σε ξένη διπλωματική αποστολή στην χώρα μας;

2.      Προβλέπονται κυρώσεις, εάν ναι, θα υπάρξουν και ποιες;

3.      Ποια υπηκοότητα έχει αυτό το άτομο;

4.      Αληθεύει ότι είναι υπάλληλος του Τουρκικού προξενείου στην Ρόδο;

Έτσι αντιλαμβάνεστε εκ του αποτελέσματος (αφού από την ερώτηση παρήλθαν 3 χρόνια), πως η Ελληνική Πολιτεία και τα Όργανά της κοιμούνται δυστυχώς! Αναδεικνύοντας την πλήρη ανεπάρκειά τους στην προστασία της Πατρίδος μας! Επιβεβαιώνοντας όμως τον πρώην Βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο για τις πληροφορίες που είχε και ο οποίος σήμερα είναι ετός κοινοβουλίου!

Να σημειώσω επίσης, πως ο ένας εκ των δυο συλληφθέντων έχει ήδη παραδεχτεί το έγκλημά του και αποκάλυψε πως δρούσε προς όφελος της μητέρας του πατρίδας, της Τουρκίας!

Επίσης να σημειώσω, πως οι δυο συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι (;;;) και αυτοί προσέφυγαν στο τούρκικο Προξενείο της Ρόδου!

Απίστευτα κι όμως ελληνικά!

Και κάτι τελευταίο, που αναφέρεται σε άρθρο του Pro News:

«Να θυμίσουμε την τύχη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που συνελήφθησαν – υποτίθεται – εντός μερικών μέτρων στο τουρκικό έδαφος τον Μάρτιο του 2018; Πεντέμισι μήνες “σάπιζαν” στις τουρκικές φυλακές και τους φερόντουσαν “σαν ζώα” κυκλοφορώντας τους με αλυσίδες μπροστά στις κάμερες!»!!



Το είδαμε: εδώ

Share
Loading