Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

4 τροφές που καίνε το λίπος για να χάνεις βάρος και το καλοκαίρι

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Έχεις ακόμα χρόνο να βγεις αδύνατη και ωραία στη θάλασσα. Προσπάθησε να εντάξεις αυτές τις τέσσερις τροφές που καίνε το λίπος στη διατροφή σου και διατήρησε την καλλίγραμμη σιλουέτα σου.
Φυσικά, οι τροφές αυτές μπορούν να πάρουν τη θέση του σνακ στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής, ενώ δεν πρέπει να περιμένεις μαγικά, καταναλώνοντας μόνο αυτές!
Μούρα: Τα berries, όπως θα τα δεις να ονομάζονται, ανήκουν στην οικογένεια των βατόμουρων, αλλά σε αυτά περιλαμβάνονται και τα μύρτιλλα και οι φράουλες. Αυτή τη στιγμή, τα βατόμουρα είναι στην εποχή τους, και οι φυτικές ίνες που περιέχουν σε κρατούν χορτάτη για περισσότερο.
 Αμύγδαλα και καρύδια: Έρευνες επιβεβαιώνουν πως οι άνθρωποι που καταναλώνουν αμύγδαλα ή καρύδια καθημερινά, έχουν μικρότερο δείκτη μάζας σώματος χάρη στις φυτικές ίνες, τις πρωτεΐνες και τα καλά λιπαρά. Προτίμησε τα αμύγδαλά σου ανάλατα.
 Βρόμη: Ακόμα μία τροφή πλούσια σε φυτικές ίνες, που μπορεί να διατηρήσει το αίσθημα κορεσμού για περισσότερο!
Πράσινο τσάι: Οι πολυφαινόλες και τανίνες του πράσινου τσαγιού βελτιώνουν την οξείδωση του λίπους αυξάνοντας ταυτόχρονα και το μεταβολικό σου ρυθμό αλλά και την ικανότητα του σώματος να διασπά τα λιποκύτταρα ευκολότερα και γρηγορότερα.
queen.gr


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading