Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Σαραγλί

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Υλικά συνταγής

για το σαραγλί

  • 800γρ. φύλλο Βυρητού
  • 300γρ. βούτυρο
  • 400γρ. καρύδι τριμμένο
  • λίγη κανέλα
  • 1 φρυγανιά τριμμένη
  • 1 κοφτή κ.σ. ζάχαρη

για το σιρόπι

  • 400ml νερό
  • 120ml γλυκόζη
  • 480γρ. ζάχαρη
  • ξυνό 1 κ.γ. στη μύτη
  • 2 βανίλιες
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής στο Cooklos.gr


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading