Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Τρόμος! Σπεύδουν να σώσουν «φάλαινα» που κόλλησε στα ρηχά αλλά πέφτουν πάνω σε λευκό καρχαρία! [vid]

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Στην κάμερα ακούγονται δύο φίλοι να τρέχουν στην θάλασσα εντυπωσιασμένοι από το θέαμα του θαλάσσιου κήτους, ωστόσο μετά από λίγο και σε απόσταση μόλις 2-3 μέτρων από το τεράστιο ψάρι ακούγονται οι πρώτες βρισιές... με τους δύο άνδρες να είναι εμφανώς έκπληκτοι και πανικοβλημένοι με αυτό που απρόσμενα ήρθαν αντιμέτωποι...

Ο Dale Pearson αντίκρυσε από την όμορφη θέα στη θάλασσα του σπιτιού του στο Μεξικό, ένα τεράστιο κήτος να έχει εξοκείλει στα αβαθή ύδατα, στην παραλία. Εκ πρώτης όψεως αυτό που αντίκρισε έμοιαζε με φάλαινα που προσπαθούσε εναγωνίως να φύγει από τα ρηχά.

Κατευθείαν και όλος χαρά άρπαξε το κινητό και μαζί με ένα φίλο του έσπευσε να απαθανατίσει αυτό που έβλεπε ενώ θα προσπαθούσαν παράλληλα να σώσουν το τεράστιο κήτος... Λίγο όμως πριν φτάσουν σε απόσταση αναπνοής τόσο όσο χρειαζόταν για να ακουμπήσουν το κήτος ακούγεται η F-word και σειρά άλλων ύβρεων από τον τρόμο που τους έκοψε τα σωθικά.

Αντί φάλαινας είχαν παρολίγον προσπαθήσει να διασώσουν έναν μεγάλο λευκό καρχαρία με μήκος περίπου 4,5 μέτρα, ο οποίος συν τοις άλλοις ήταν και ιδιαίτερα εκνευρισμένος, καθώς ήταν βαριά τραυματισμένος πίσω από το μεσαίο πτερύγιό του, από προπέλα μεγάλου σκάφους, όπως φαίνεται ξεκάθαρα και στο video που ακολουθεί.


newsit.com.cy 


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading