Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Αφράτα πεϊνιρλί

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Υλικά συνταγής

για τη ζύμη

  • 6½ φλιτζ. αλεύρι (ειδικό για πίτες κατά προτίμηση)
  • 2 φακελάκια ξηρή μαγιά
  • λίγη ζάχαρη
  • αλάτι
  • χλιαρό νερό (τόσο όσο να έχουμε μια ζύμη αφράτη που δεν κολλάει στα χέρια)
  • λίγο γάλα

για τη γέμιση

  • 6 φλιτζ. τριμμένη γκούντα ή κασέρι
  • 6 κ.σ. βούτυρο αγελάδος
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading