Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΗΠΑ: Ασθενής επιτέθηκε σε νοσοκόμες σκορπίζοντας τον τρόμο

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF



68χρονος ασθενής, σε κατάσταση αμόκ, επιτέθηκε σε νοσοκόμες στους διαδρόμους του νοσοκομείου και πέθανε κατά τη διάρκεια της σύλληψής του




Στη Μινεσότα των ΗΠΑ ένας 68χρονος άνδρας σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε σε νοσοκόμες με το μεταλλικό κάγκελο του κρεβατιού. Στο νοσοκομείο επικράτησε πανικός με τις νοσοκόμες να τρέχουν για να σωθούν από τη μανία του ασθενούς.

Ο δράστης Τσάρλς Έμετ Λόγκαν επιτέθηκε σε πολλές νοσοκόμες κατά τη διάρκεια της νυχτερινής τους βάρδιας στο νοσοκομείο St. John's Hospital, της Μινεσότα.



Ο άνδρας φέρεται να βγήκε από το δωμάτιό του στον διάδρομο κρατώντας στα χέρια του έναν μεταλλικό στύλο, που είχε νωρίτερα αποσπάσει από το κρεβάτι του και άρχισε να χτυπάει όποιον συναντούσε στο διάβα του. Στο τέλος της επίθεσης, οι 4 από τις νοσοκόμες, που δέχτηκαν επίθεση, φέρεται να έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Ο άνδρας που έπασχε από παράνοια συνελήφθη λίγο αργότερα από την αστυνομία, σε απόσταση τριών τετραγώνων από το νοσοκομείο. Κατά τη διάρκεια της σύλληψής του η αστυνομία, προκειμένου να τον ακινητοποιήσει, έκανε χρήση του όπλου Taser και ο άνδρας ξαφνικά κατέληξε. Οι αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα της αυτοψίας για να εξακριβωθεί ο λόγος του θανάτου του.

Εκπρόσωποι της αστυνομίας δήλωσαν: " Όσοι γνώριζαν το κ. Λόγκαν, περιέγραψαν μια πρόσφατη αλλαγή στην συμπεριφορά του, καθώς, ο ίδιος βρισκόταν σε σύγχυση και είχε αυταπάτες. Πάντως, δεν υπήρχε ιστορικό που να δείχνει την επιθετική συμπεριφορά του."

Τα αίτια της επίθεσης δεν έχουν γίνει, ακόμη, γνωστά. Ενώ, σύμφωνα, με πληροφορίες ο δικηγόρος του δράστη δήλωσε πως πίσω από την επίθεση κρύβεται μια διαφωνία που είχε ο 68χρονος με την οικογένειά του.






Green Coffee





Το είδαμε: εδώ

Share
Loading