Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Ολόγυμνοι 124 διάσημοι Έλληνες στον αγώνα κατά του Aids!

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

     Σε λίγες ημέρες πρόκειται να κυκλοφορήσει το συλλεκτικό Naked Issue του Downtown... μέρος από τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στον αγώνα κατά του Aids.
Μπροστά στο φωτογραφικό φακό, 124 διάσημοι Έλληνες μένουν ολόγυμνοι σε μία φωτογράφιση που θα συζητηθεί και σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα...

Η Πηνελόπη Αναστοπούλου, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ο Νίκος Κουρής, η Δήμητρα Ματσούκα με τον Κωνσταντίνο Ρήγο, η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη, ο Γιώργος Καραμίχος, ο Αργύρης Αγγέλου, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Κατερίνα Τσάβαλου, η Δήμητρα Λιάνη είναι μερικοί μόνο από τους celebrities της χώρας μας που πετάνε τα ρούχα τους και ποζάρουν μπροστά στο φωτογραφικό φακό του Βαγγέλη Κύρη.

Η φωτογράφιση είναι άκρως καλλιτεχνική, κρίνοντας από ορισμένα γυμνά ''πορτρέτα'' που έχουν δει το φως της δημοσιότητας πριν από την κυκλοφορία του Downtown, στις 17 Δεκεμβρίου.
Να σημειωθεί ότι αυτή είναι η τέταρτη χρονιά που κυκλοφορεί το Naked Issue, ένα τεύχος που είναι αφιερωμένο στον αγώνα κατά του AIDS.

Το συγκεκριμένο τεύχος πρόκειται φέτος να συνοδεύεται με το video clip του τραγουδιού "Οι φόβοι του πρίγκιπα" των Onirama, ύστερα από πρωτοβουλία του Θοδωρή Μαραντίνη.

Οι Οnirama παραχώρησαν τη χρήση του τραγουδιού τους "Οι φόβοι του πρίγκιπα – Ένα Εμείς" και το Down Town το οπτικοποίησαν, δημιουργώντας ένα video clip με πρωταγωνιστές 40 διάσημους Έλληνες υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κωνσταντίνου Ρήγου.


πηγή 

Share
Loading