Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Το… απόλυτο μπάρμπεκιου

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF



Δείτε να ψήνεται μπριζόλα πάνω σε λάβα



Τα περισσότερα εστιατόρια περηφανεύονται για την κουζίνα τους και για τον τρόπο μαγειρέματος των φαγητών τους. Ο συγκεκριμένος σεφ όμως βρήκε έναν διαφορετικό τρόπο ψησίματος.

«Πάντα ονειρευόμουν να μαγειρέψω σε λάβα!» τόνισε ο Σαμ Μπομπάς και το έκανε πραγματικότητα. Χρησιμοποίησε υλικό από τεχνητό ηφαίστειο, το οποίο δημιουργήθηκε στα εργαστήρια του Πανεπιστημίου Σύρακιους ειδικά για μαγείρεμα. Όταν έφτασε στην κατάλληλη θερμοκρασία και τοποθετημένο σε ένα εργαλείο που έμοιαζε με σωλήνα, έβαλε πάνω τη σχάρα και ξεκίνησε το μπάρμπεκιου.

Μπριζόλες, λαχανικά και παρότι ήταν η πρώτη φορά που έψηνε σε τέτοιο υλικό είπαν ότι το φαγητό ήταν πεντανόστιμο. Μάλιστα, ο Μπομπάς ελπίζει πως δε θα είναι η τελευταία φορά που το επιχειρεί και πως μπορεί να γίνει ο απόλυτος τρόπος μαγειρέματος για το ψητό κρέας.


cook1cook2cook3cook4cook5cook6











Green Coffee





Το είδαμε: εδώ

Share
Loading