Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Τέσσερα μήλα που άλλαξαν την Ιστορία!

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

apples-banner

Ανατρέχοντας κανείς στην Ιστορία του Ανθρώπου θα παρατηρήσει κανείς πως στις “αλλαγές” υπάρχει ένα κοινό στοιχείο. Ένα μήλο για την ακρίβεια… τυχαίο;


Το Μήλο το Απαγορευμένο: Πρόκειται φυσικά για το μήλο που δάγκωσε η Εύα εκεί στον Παράδεισο παραβιάζοντας τον όρο του Θεού. Η συνέχεια; Πόνος, καταστροφή… με λίγα λόγια η ανθρωπότητα που όλοι σήμερα γνωρίζουμε!


Το Μήλο της Βαρύτητας: Πρόκειται για το μήλο που έπεσε <…>


στο κεφάλι του Νεύτωνα, μια αφορμή για να αναζητήσει ο ίδιος μια ικανοποιητική θεωρία για να εξηγήσει τις κινήσεις των σωμάτων αλλά και την γνωστή πλέον βαρύτητα!


Το Μήλο της Μουσικής: Αν κανείς μελετήσει την Ιστορία της Μουσικής, είναι βέβαιο πως θα σταθεί στο συγκρότημα-σταθμό της δεκαετίας του 60′. Φυσικά αναφερόμαστε στους Beatles, οι οποίοι αναμφίβολα χαρακτήρισαν μια εποχή αλλά και πολλές μετέπειτα γενεές!


Το μήλο της… Apple: Πως θα μπορούσε να λείπει αυτό το “μήλο” από την λίστα μας; Πρόκειται για το σήμα-σύμβολο-brand name- ορόσημο (και ότι θέλετε) της Apple, ένα μήλο που αποτελεί ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα σύμβολα του πλανήτη! Οτιδήποτε, ή καλύτερα τα περισσότερα που θέλουν να λέγονται τεχνολογικά είδη κάπου μέσα στην δικιά του ιστορία υπάρχει η εταιρία της Apple. Και αν ο ιδρυτής της, Steve Jobs, απεβίωσε πρόσφατα, η δικιά της ιστορία καλά κρατεί…


Πηγή: goodbyte.gr





Το είδαμε: εδώ

Share
Loading