Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Πώς είναι το ιδανικό ξενοδοχείο;

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF



Πολυτελείς χώροι, άνετα δωμάτια, μεγάλη πισίνα και δωρεάν ασύρματο ίντερνετ. Έχετε αναρωτηθεί ποιο είναι για εσάς το ιδανικό κατάλυμα για τις διακοπές σας; Η ταξιδιωτική ιστοσελίδα Skyscanner μας αποκαλύπτει το τέλειο ξενοδοχείο!


Η νέα έρευνα της Skyscanner σε 1.000 Βρετανούς ταξιδιώτες αποκαλύπτει τις διαφορετικές προτεραιότητες ανδρών και γυναικών ταξιδιωτών, καθώς και τις μικρές ή μεγάλες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά για μια ξεχωριστή διαμονή.

Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η πισίνα και το Wi-Fi είναι τα δυο πιο αγαπημένα στοιχεία. Συγκεκριμένα, το 50% των ανδρών ζητούν ασύρματη σύνδεση στο ίντερνετ, μια παροχή που επιθυμεί μόλις το ένα τρίτο των γυναικών, ενώ το 18% των ανδρών θέλουν γυμναστήριο και αθλητικές εγκαταστάσεις, σε σύγκριση με λιγότερο από το 10% των γυναικών.

Παράλληλα, αποδεικνύεται η ανάγκη των γυναικών για πολυτέλεια, αφού σε ποσοστό 11% είναι ευχαριστημένες με προϊόντα μπάνιου γνωστών εταιρειών, σε σύγκριση με το 6% των ανδρών.

Τα οικογενειακά ξενοδοχεία βρέθηκαν στη δεύτερη θέση των επιλογών για τους άνδρες, ενώ οι γυναίκες τα κατέταξαν στην 4η θέση. Ενώ το 13% των γυναικών ψήφισε το δωμάτιο με θέα ως κορυφαία απαίτηση, με το 72% να ζητά θέα στη θάλασσα, το 63% των ανδρών ασχολείται με αυτό το ζήτημα.

Τέλος, πάνω από το ένα τέταρτο των γυναικών (26%), διαλέγουν η θέα από το δωμάτιο τους να είναι ένα αστικό τοπίο ή ένα δημοφιλές αξιοθέατο, ενώ το 36% των ανδρών ζητούν την αστική θέα. Ποιο είναι το ιδανικό ξενοδοχείο για εσάς;



news.gr





Το είδαμε: εδώ

Share
Loading