ΥΛΙΚΑ
- 8 σνίτσελ χοιρινού
- 2 κούπες τριμμένο τυρί ρεγκάτο
- 2 κρέμες γάλακτος μικρές
- 4 κουταλιές σούπας μουστάρδα
- 2 κρεμμυδάκια φρέσκα
- 1/2 φλιτζάνι λευκό κρασί
- 100 γρ. μανιτάρια
- αλάτι
- πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αλείφουμε με μουστάρδα τα σνίτσελ, εάν μας αρέσει και τα τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί.
- Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια και τα σβήνουμε με λευκό κρασί.
- Προσθέτουμε τα μανιτάρια, φτιάχνουμε ένα μίγμα και περιχύνουμε τα σνίτσελ.
- Προσθέτουμε το τριμμένο ρεγκάτο και από πάνω την κρέμα γάλακτος.
- Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να τα δούμε ότι είναι έτοιμα.
Πηγή
Το είδαμε: εδώ