Η DNAlogy είναι μία από τις εταιρίες που το παρέχουν επίσημα στην Ελλάδα και χάρη στην μεγάλη τεχνογνωσία και τεχνολογία της στις  αναλύσεις βιολογικών υλικών και ταυτοποιήσεις DNA σας προσφέρει το νέο τεστ DNA απιστίας. Όπως αναφέρει η εταιρία στο site της, το τεστ αυτό θα σας δώσει τις απαντήσεις που περιμένετε για όλα τα ερωτήματα που θέτετε σχετικά με τον σύντροφο σας καθώς και για ύποπτα αντικείμενα όπως λερωμένα εσώρουχα, σεντόνια ή προφυλακτικά.
Με το τεστ DNA απιστίας μπορείς να μάθεις:
Την ανίχνευση σπέρματος, σάλιου ή άλλου βιολογικού υλικού σε οποιουδήποτε είδους λεκέδες και υπόβαθρα (εσώρουχα, σεντόνια, ρούχα, προφυλακτικά, οδοντόβουρτσες, αποτσίγαρα, τσίχλες, χαρτομάντιλα, τρίχες μαλλιών μαζί με τη ρίζα τους, κτλ.
Τον καθορισμό του φύλου (αρσενικό ή θηλυκό) του ατόμου από το οποίο προέρχονται τα βιολογικά υλικά που θα εξεταστούν.
Την γενετική ταυτοποίηση των βιολογικών υλικών και την σύγκρισή τους τόσο με το γενετικό προφίλ του ατόμου που ζήτησε το τεστ, όσο και με άλλα δείγματα που προέρχονται από την υποτιθέμενη πηγή των βιολογικών υλικών (του υπόπτου), για την εξακρίβωση του ατόμου από το οποίο προέρχονται.
Κατανοώντας την ευαίσθητη φύση των παραπάνω περιπτώσεων, η εταιρία μεταχειρίζεται τις υποθέσεις σας με την απαραίτητη ευαισθησία, διακριτικότητα και εχεμύθεια.