Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Πανσέτες μαριναρισμένες στη σχάρα

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

ΥΛΙΚΑ - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Υλικά συνταγής
8 πανσέτες χοιρινές
για τη μαρινάδα
4-5 κ.σ. μουστάρδα
1 ξερό κρεμμύδι λιωμένο
½ πράσο λιωμένο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
θυμάρι
πιπέρι
αλάτι

**********

Διαδικασία συνταγής
Πλένουμε τις πανσέτες και τις στεγνώνουμε με απορροφητικό χαρτί.
Ανακατεύουμε καλά τα υλικά για την μαρινάδα και τρίβουμε με αυτή τις πανσέτες. Τις τυλίγουμε σε λαδόκολα και τις αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.
Βγάζουμε από το ψυγείο μία ώρα πριν τις βάλουμε στα κάρβουνα. Ψήνουμε στα κάρβουνα. Ο χρόνος είναι ανάλογος του μεγέθους του κρέατος και του πόσο δυνατή είναι η φωτιά. Η φωτιά δεν θέλουμε να είναι πάρα πολύ δυνατή.
Σερβίρουμε με φρεσκοκομμένα λεμόνια προαιρετικά.


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading