ΥΛΙΚΑ - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Υλικά συνταγής
8 πανσέτες χοιρινές
8 πανσέτες χοιρινές
για τη μαρινάδα
4-5 κ.σ. μουστάρδα
1 ξερό κρεμμύδι λιωμένο
½ πράσο λιωμένο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
θυμάρι
πιπέρι
αλάτι
**********
Διαδικασία συνταγής
**********
Διαδικασία συνταγής
Πλένουμε τις πανσέτες και τις στεγνώνουμε με απορροφητικό χαρτί.
Ανακατεύουμε καλά τα υλικά για την μαρινάδα και τρίβουμε με αυτή τις πανσέτες. Τις τυλίγουμε σε λαδόκολα και τις αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.
Βγάζουμε από το ψυγείο μία ώρα πριν τις βάλουμε στα κάρβουνα. Ψήνουμε στα κάρβουνα. Ο χρόνος είναι ανάλογος του μεγέθους του κρέατος και του πόσο δυνατή είναι η φωτιά. Η φωτιά δεν θέλουμε να είναι πάρα πολύ δυνατή.
Σερβίρουμε με φρεσκοκομμένα λεμόνια προαιρετικά.
Το είδαμε: εδώ