Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Κανταΐφι κλασσικό

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Υλικά συνταγής

  • 500γρ. κανταΐφι
  • 300γρ. φρέσκο βούτυρο λιωμένο
  • 100γρ. ψιλοκομμένο φιστίκια Αιγίνης για το πασπάλισμα (προαιρετικά)

Για την γέμιση

  • 300γρ. καρύδι χοντροκομμένο
  • 1 κ. γ. κανέλα
  • 1 πρέζα γαρίφαλο
  • 1 κ.σ. ζάχαρη

Για το σιρόπι

  • 600γρ. ζάχαρη
  • 400γρ. νερό
  • 50γρ. γλυκόζη
  • ½ λεμόνι (ο χυμός του)
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής στο Cooklos.gr


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading