Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Παστίτσιο με λεπτή μπεσαμέλ χωρίς αυγά

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Υλικά συνταγής

  • 500γρ. μακαρόνια με τρύπα (μπουκατίνι ή ζίτι ή για παστίτσιο)
  • 500γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • 2 φλιτζ. χυμός ντομάτας
  • 1 κ.σ. πελτές ντομάτας
  • ½ κ.γ. ζάχαρη
  • 1/3 φλιτζ. ελαιόλαδο
  • 1/3 φλιτζ. κρασί κόκκινο
  • ½ κ.γ. κανέλα
  • ½ κ.γ. μπαχάρι
  • 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
  • αλάτι
  • πιπέρι

για την κρέμα

  • 8 κ.σ. αλέυρι
  • 6 κ.σ. κοφτές βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 5 φλιτζ. γάλα
  • 1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο

για πασπάλισμα και ενδιάμεσα

  • 2 φλιτζ. τριμμένο κίτρινο τυρί και παρμεζάνα
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading