Υλικά συνταγής
- 500γρ. μακαρόνια με τρύπα (μπουκατίνι ή ζίτι ή για παστίτσιο)
- 500γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- 2 φλιτζ. χυμός ντομάτας
- 1 κ.σ. πελτές ντομάτας
- ½ κ.γ. ζάχαρη
- 1/3 φλιτζ. ελαιόλαδο
- 1/3 φλιτζ. κρασί κόκκινο
- ½ κ.γ. κανέλα
- ½ κ.γ. μπαχάρι
- 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
- αλάτι
- πιπέρι
για την κρέμα
- 8 κ.σ. αλέυρι
- 6 κ.σ. κοφτές βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 5 φλιτζ. γάλα
- 1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο
για πασπάλισμα και ενδιάμεσα
- 2 φλιτζ. τριμμένο κίτρινο τυρί και παρμεζάνα
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
Το είδαμε: εδώ