Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Πένες με χταποδάκι και σάλτσα λιαστής ντομάτας

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Υλικά συνταγής

για το χταπόδι

  • 1 χταπόδι (1 κιλό περίπου)
  • 1 κρεμμύδι ολόκληρο
  • ⅔ φλιτζ. ελαιόλαδο
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 1 κ.σ. αλάτι
  • 6 κόκκοι μαύρο πιπέρι

για τη μακαρονάδα

  • 1 πακέτο πένες
  • 6 λιαστές ντομάτες κομμένες στη μέση
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 6 ντομάτες φρέσκιες, ξεφλουδισμένες και κομμένες σε ζάρια
  • ⅓ ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • ½ φλιτζ. λευκό κρασί
  • ⅔ φλιτζ. ελαιόλαδο
  • ⅓ κ.γ. μπαχάρι
  • αλάτι
  • μαύρο πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading