Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Καταρρίπτεται – ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΤΑΜΙ ο Γιατρός που Αποκάλυψε την Σύνδεση των Εμβολίων με τον Αυτισμό!

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Στο μαγικό κόσμο του ίντερνετ, διαβάζουμε συχνά για αμφιλεγόμενες και μη εγκεκριμένες θεραπείες, που θεραπεύουν τον καρκίνο, τον αυτισμό, το πάρκινσον ή το αλτσχάιμερ και οι γιατροί που χρησιμοποιούν αυτές τις αμφιλεγόμενες θεραπείες συχνά αναφέρονται σαν ήρωες που ξεσκεπάζουν το ιατρικό σύστημα. Τα άρθρα αυτά, τις περισσότερες φορές, δεν παρουσιάζουν όμως τις αποδείξεις που θα έπρεπε και μένουν μόνο στους ισχυρισμούς.
Ας δούμε πρώτα τους ισχυρισμούς του άρθρου…


ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΤΑΜΙ ο Γιατρός που Αποκάλυψε την Σύνδεση των Εμβολίων με τον Αυτισμό!

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΕΝΟΧΟΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ!! ΕΓΓΡΑΦΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!!
Ο γιατρός που ανατίναξε το σύστημα αποκαλύπτοντας τη σύνδεση εμβολιασμών-αυτισμού βρέθηκε να επιπλέει νεκρός σε ποταμό….
Ήταν ο γιατρός που έβγαλε στο φως τη ζημία που προκαλούν τα εμβόλια στα παιδιά…
Ο Dr. Jeff Bradstreet, ένας άνθρωπος που βοήθησε τις οικογένειες των οποίων τα παιδιά είχαν πιστέψει ότι έχουν καταστραφεί από τα εμβόλια, βρέθηκε νεκρός κάτω από «ύποπτες συνθήκες». Το σώμα του βρέθηκε να επιπλέει σε ένα ποτάμι στη Βόρεια Καρολίνα με ένα τραύμα από πυροβολισμό στο στήθος.
Το σώμα του Dr. James Jeffery Bradstreet βρέθηκε από έναν ψαρά στον ποταμό Rocky στο Chimney Rock την Παρασκευή 19 Ιουνίου του 2015.
Ο Dr. Bradstreet, εξέχων ερευνητής του αυτισμού και ο αντίπαλός του εμβολίου, ήταν επίσης γονέας ενός παιδιού που ανέπτυξε αυτισμό μετά από εμβολιασμό. Ο απολογισμός του τραυματισμού του εμβολίου του γιου του έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο στο blog του.



Στο παραπάνω άρθρο διαβάζουμε πως ο Dr. Jeff Bradstreet αποκάλυψε τη σύνδεση των εμβολίων με τον αυτισμό και έφερε στο φως τη ζημιά που προκαλούν τα εμβόλια, αλλά δεν παρουσιάζει τίποτα από όσα ισχυρίζεται ή κάποια έρευνα του Jeff Bradstreet, και αφήνει υπόνοιες για την αυτοκτονία του Jeff Bradstreet.
Με την αυτοκτονία του Jeff Bradstreet, είχαμε ασχοληθεί και σε παλιότερο άρθρο που εξετάσαμε την νέα θεωρεία συνωμοσίας που ισχυρίζεται πως σκοτώνουν τους ολιστικούς γιατρούς, στην Αμερική.
Ο Dr. Jeff Bradstreet, ήταν ένας αρκετά διάσημος γιατρός. Πίστευε πως τα εμβόλια ευθύνονται για τον αυτισμό και ισχυρίζονταν πως μπορούσε να θεραπεύσει τον αυτισμό, τον καρκίνο και άλλες ασθένειες με ανορθόδοξες και συχνά μη εγκεκριμένες θεραπείες όπως θαλάμους υπερβαρικού οξυγόνου, ενέσεις ορμονών, θεραπεία με βλαστοκύτταρα και αποσιδήρωση, μια επικίνδυνη θεραπεία. Αλλά η πιο αμφιλεγόμενη θεραπεία του Bradstreet ήταν η θεραπεία GcMAF. Μια πρωτεΐνη που υπάρχει στο υγιές ανθρώπινο αίμα και μπορεί να αφαιρεθεί, συμπυκνωθεί και να δοθεί ενέσιμα σε κάποιο ασθενή.
Την τελευταία δεκαετία, μια χούφτα γιατρών έχουν υποστηρίξει ότι η GcMAF μπορεί να θεραπεύσει τα πάντα, από τον καρκίνο, αυτισμό μέχρι το AIDS και Πάρκινσον ή Αλτσχάιμερ αλλά η θεραπεία GcMAF, δεν είναι εγκεκριμένη από κανένα οργανισμό υγείας και οι έρευνες για την GcMAF έχουν αποσυρθεί λόγω παρατυπιών στην τεκμηρίωση.
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/jmv.21376/abstract
http://link.springer.com/article/10.1007/s00262-014-1616-x/fulltext.html

διαβάστε την συνέχεια εδώ:ellinikahoaxes.gr


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading