Υλικά συνταγής
για τους κολιούς
- 4 κολιοί (300-350γρ./καθένας)
- 200γρ. μανιτάρια αγάρικα ολόκληρα
- 2 μανιτάρια πορτομπέλο κομμένα στα τέσσερα
- 4 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
- αλάτι
για τη σάλτσα
- 6 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. μουστάρδα
- 1 λεμόνι (ο χυμός του)
- 1 κ.γ. λεμονοθύμαρο ή θυμάρι
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 2 κ.γ. μπούκοβο καυτερό
- 2 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
- αλάτι
- πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
Το είδαμε: εδώ