Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Συνταγές που θα σε φέρουν σε οργασμό

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF





Οι επιδόσεις σου στην κουζίνα μπορούν να επηρεάσουν τη σεξουαλική σου ζωή. Φόρα την ποδιά σου τώρα!



Ένα ρομαντικό, σπιτικό (άσε τα φυλλάδια delivery μέσα στο συρτάρι) δείπνο για τον καλό σου είναι η απόλυτη στρατηγική για να τον σαγηνεύσεις. Όπως λένε και οι ειδικοί, καλή ώρα η Amy Reiley, ειδήμων της γαστρονομίας και συγγραφέας του βιβλίου «The Love Diet and Fork Me, Spoon Me». «Το να μαγειρεύεις για κάποιον είναι το υπέρτατο δώρο αγάπης. Και το να μοιράζεσαι ένα γεύμα μαζί με τον σύντροφο σου στο σπίτι μπορεί να είναι μία έντονα αισθησιακή εμπειρία που απασχολεί όλες τις αισθήσεις μας ταυτόχρονα».



Η εμπειρία αυτή μπορεί να γίνει το τέλειο προοίμιο σε μία βραδιά παθιασμένου σεξ λέει η Beverly Whipple,PhD, επίτιμη καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο Rutgers και μέλος της συγγραφικής ομάδας του βιβλίου «The Science of Orgasm»: «μα και όταν κάνουμε σεξ στην ουσία μυρίζουμε και γευόμαστε τους εραστές μας». Μεγάλη κουβέντα αυτή που είπε η Beverly.



Έτσι, λοιπόν, πριν πας στην κουζίνα για να μαγειρέψεις έχε αυτά στο μυαλό σου και θυμήσου ότι η κάψα στην κουζίνα μεταφράζεται σε κάψα και στην κρεβατοκάμαρα:


Κόκκινες γαρίδες με κάρι και ώριμο μάνγκο











Για δύο με τρία άτομα

1/2 ώριμο μάνγκο



12 μεγάλες γαρίδες



Λίγο αλάτι



1 κουταλιά του γλυκού πάπρικα



1/2 κουταλιά του γλυκού κόλιαντρο σε σκόνη



1/4 κουταλιά του γλυκού φρέσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι



1/4 κουταλιά του γλυκού κανέλα



1/2 κουταλιά του γλυκού τζίντζερ σε σκόνη



1 κουταλιά έλαιο σταφυλιού



1 κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε κύβους



1 ντομάτα κομμένη σε κύβους



1. Ξεφλούδισε το μάνγκο, κόψ' το σε κύβους και μετά βάλτο να κρυώσει στο ψυγείο.



2. Ξεφλούδισε τις γαρίδες και πασπαλίστε με το αλάτι.



3. Σε ένα μικρό μπολ, ανάμειξε την πάπρικα, το κόλιαντρο, το κύμινο, το μαύρο πιπέρι, την κανέλα και το τζίντζερ και μετά βάλε τις γαρίδες να μαριναριστούν.



4. Κάψε το λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε υψηλή θερμοκρασία.



5. Βάλε τις γαρίδες στο τηγάνι για να σοταριστούν μέχρι να αρχίζουν να αλλάζουν χρώμα.



6. Πρόσθεσε τα κρεμμύδια και την ντομάτα και συνέχισε να τα μαγειρεύεις για άλλα δύο λεπτά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα. (Τα κρεμμύδια πρέπει να είναι λίγο τραγανά).



7. Βγάλε το φαΐ από τη φωτιά και ρίξτο στο πιάτο. Βάλε από πάνω το παγωμένο μάνγκο και σέρβιρε το άμεσα για να πετύχεις την αίσθηση των αντιθέσεων κρύου/ζεστού/καυτερού/γλυκού.



Φράουλες βουτηγμένες στη σοκολάτα











Για δύο άτομα (και θα σου περισσέψει και για πρωινό)



1 κουτί φράουλες, καθαρισμένες, πλυμένες και εντελώς στραγγισμένες



225 γρ. σοκολάτα υγείας καλής ποιότητας



Μερικά φύλλα λαδόκολλας



Κάνε το δικό σου μπαιν μαρί βάζοντας 5 πόντους νερό σε μία μεγάλη κατσαρόλα και μέσα της μία μικρότερη κατσαρόλα ή ένα γυάλινο μπολ. Βάλε το νερό να βράσει και μετά ρίξε τη σοκολάτα στη μικρή κατσαρόλα ή το μπολ. Με μία λαστιχένια ή ξύλινη σπάτουλα ανακάτεψε τη σοκολάτα μέχρι να λιώσει εντελώς. Βούτα μία μία τις φράουλες στη σοκολάτα και αφού απλωθεί παντού βαλτές σε ένα ταψί που έχεις απλώσει τη λαδόκολλα. Βάλτε στο ψυγείο για μία ώρα και είναι έτοιμες.









Το είδαμε: εδώ

Share
Loading