Πολύ νόστιμη και χορταστική
ΥΛΙΚΑ
2 κιλά πατάτες
1 κιλό χοιρινά λουκάνικα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
σέλερυ κομμένο ροδέλες
6 αγγουράκια τουρσί κομμένα ροδέλες
μαϊντανός
Για τη σως:
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 κουταλιές μουστάρδα
χυμό από 1 λεμόνι
κόκκινο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε τις πατάτες και τις βράζουμε με τα φλούδια.
Τις αφήνουμε να κρυώσουν και τις κόβουμε σε κύβους.
Τις τοποθετούμε σε μια βαθιά πιατέλα.
Ψήνουμε τα λουκάνικα, τα κόβουμε ροδέλες και τα προσθέτουμε στις πατάτες.
Ρίχνουμε από πάνω τον μαϊντανό, το σέλερι και το τουρσί.
Ανακατεύουμε.
Σ' ένα μπολάκι αναμειγνύουμε το λάδι με τη μουστάρδα, το πιπέρι και το λεμόνι και περιχύνουμε τη σαλάτα μας.
trome
Το είδαμε: εδώ