Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Τσελεμεντές με Συνταγές για το Σπέρμα

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

sperm660[1]

Το έχουμε ακούσει εκατό φορές πως το σπέρμα περιέχει πολλά θρεπτικά συστατικά... σε φαΐ το έχετε βάλει ποτέ; Ο Fotie Photenhauer όχι μόνο το δοκίμασε αλλά έγραψε και τσελεμεντέ με συνταγές για το σπέρμα!Οπως λέει και στον πρόλογο του βιβλίου του: «η γεύση του σπέρματος είναι πολύπλοκη και δυνατή όπως του κρασιού και των τυριών. Οταν ξεπεράσετε τις αρχικές σας αναστολές τότε θα δείτε τι θαύματα μπορεί να κάνει στην κουζίνα!»

Ρίξαμε μια ματιά στις πρώτες σελίδες του βιβλίου και είδαμε πως ο Photenhauer έχει δημιουργήσει συνταγές για όλα τα γούστα καθώς το έχει βάλει σε καφέδες (Irish Coffee και  καπουτσίνο) σε συνταγές με θαλασσινά, με όλα τα είδη κρέατος (αρνί, κοτόπουλο, μοσχάρι) και σε διάφορες σάλτσες. Και φυσικά μη νομίζετε ότι δεν το έχει χρησιμοποιήσει και σε γλυκά.


Πάντως όπως είδαμε στην παραπάνω συνταγή ο σεφ χρησιμοποιεί φρέσκο σπέρμα... Το «Natural Harvest - A Collection of Semen-Based Recipes» πωλείται μέσω της ιστοσελίδας lulu.com για 18,64 ευρώ. Οι χρήστες του site το έχουν βαθμολογήσει με 4 αστεράκια στα 5 και μάλιστα ένας εξ’ αυτών, που έδωσε το άριστα στο βιβλίο, σχολιάζει με πολύ αστεία διάθεση:

"Πρώτα από όλα γιατί το site σας δεν έχει υψηλότερη βαθμολογία από το πέντε. Ντροπή σας. Εμένα παλιά με έλεγαν περίεργο επειδή έτρωγα το σπέρμα μου, αλλά χάρη σε αυτό το βιβλίο, τώρα το τρώνε ΟΛΟΙ! Η γυναίκα μου, ο αδελφός μου, οι φίλοι μου (...) Το σπέρμα είναι το πιο υποτιμημένο ΦΥΣΙΚΟ υλικό στη φύση. Αλλά το καλό είναι πως ποτέ δεν ξεμένεις απο αυτό. Αν μπορούσαμε να βρούμε και ένα τρόπο να αντικαταστήσουμε τη βενζίνη με το σπέρμα, καλά θα ήταν".

69magazine.

Share
Loading