Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες στο αεροπλάνο του

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Αν ζητάτε μια ξεχωριστή εμπειρία όπως το να κάνετε sex πάνω σε αεροπλάνο σε πτήση τότε δεν έχετε παρά να καλέσετε την «Flamingo Air»..
που σας υπόσχεται μια ονειρεμένη πτήση, για έναν έρωτα όλο τρέλα...

Χρυσές δουλειές κάνει η Flamingo Air, μια μικρή αεροπορική εταιρία ιδιωτικών τζετ στις ΗΠΑ, η οποία δίνει στους πελάτες της την ευκαιρία να κάνουν σεξ στα 10.000 πόδια για 425 δολάρια την ώρα.
Όλα ξεκίνησαν πριν από 21 χρόνια, όταν ο Ντέιβ ΜακΝτόναλντ, πιλότος από το Σινσινάτι, είχε την ιδέα να προσφέρει τη συγκεκριμένη υπηρεσία στο αεροπλάνο του.
Mile High Club
Οι συνάδελφοί του τον προκάλεσαν να το κάνει, υποστηρίζοντας ότι κανείς δεν θα ενδιαφερθεί. Ωστόσο, δεν μπορούσαν να είναι πιο λάθος, καθώς μέχρι σήμερα χιλιάδες άτομα έχουν ανταποκριθεί θετικά στην ιδέα του Ντέιβ.
Ο Μακ Ντόναλντ κάνει καθημερινά μέχρι 8 ωριαίες πτήσεις με το μικρό αεροπλάνο του, ενώ η λίστα αναμονής για να πραγματοποιήσει κάποιος τη φαντασίωσή του να κάνει σεξ στα 10.000 πόδια φτάνει μέχρι και τον 1 μήνα.
«Τα πιο αστεία πράγματα που μου έχουν συμβεί είναι να με χτυπήσει στο πίσω μέρος του κεφαλιού ένας φελλός από σαμπάνια και το τακούνι μιας γόβας στο αυτί. Πάντως ευχαριστώ το θεό που πρέπει να φοράμε ακουστικά, οι πελάτες μας είναι ιδιαίτερα θορυβώδεις», λεει ο ΜακΝτόναλντ.
Flights of Fancy
Σύμφωνα με τον ίδιο, το 90% των πελατών του είναι γυναίκες, οι οποίες κανονίζουν να πετάξουν με το ταίρι τους είτε για να αναθερμάνουν τη σχέση τους, ή για να σώσουν το γάμο τους, «ή απλώς για διασκέδαση».
Ο Dave MacDonald έχει βοηθήσει χιλιάδες ερωτικά ζευγάρια με το Mile High Club στο πίσω μέρος του αεροπλάνου που είναι ένα μη ευρύχωρο Piper Cherokee στον ουρανό πάνω από Σινσινάτι του Οχάιο.

Η εταιρεία του MacDonald με την χαρακτηριστική ονομασία Flamingo Air, που έως τώρα είναι η μόνη υπηρεσία στις ΗΠΑ που προσφέρει πτήσεις που «επιτρέπουν στα ζευγάρια να εκπληρώσουν τη φαντασίωσή τους να κάνουν σεξ σε αεροπλάνο.
Μια λεπτή κουρτίνα είναι το μόνο που χωρίζει τους πελάτες από τον πιλότο..
«Είχα ένα τακούνι στο αυτί μου φορά» αναφέρει ο ιδιοκτήτης και επισημαίνει ότι όλη αυτή η παροχή μπορεί να στοιχίσει έως 425 δολάρια
«Δόξα τω Θεώ που φορούν ακουστικά,» συνεχίζει κ. MacDonald σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση WCPO του Σινσινάτι.
«Τι συμβαίνει πίσω από την κουρτίνα δεν μας απασχολεί. Είναι θέμα επαγγελματισμού από μέρους μου.. .

Ο MacDonald, που ίδρυσε την εταιρεία μαζί με τη σύζυγό του επισημαίνει ότι οι κυρίες βάζουν ειδικό φόρεμα για την περίσταση. Ως πιο κοινό για τις κυρίες είναι να φορούν παλτά για να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο και να μη φορούν τίποτα από κάτω.
Το αεροπλάνο του δεν έχει την πολυτέλεια που πολλοί θα περίμεναν, ούτε μπάνιο, ούτε μεγάλα διπλά κρεβάτια, αλλά η δουλειά γίνεται μια χαρά έχοντας την εμπειρία που μένει αξέχαστη.
Η πτήση, όπως διαφημίζει η εταιρία, περιλαμβάνει μια σαμπάνια, σοκολάτες και «Έναν πολύ διακριτικός πιλότο» που δεν κοιτάζει πίσω αλλά μόνο μπροστά..

Περίπου το 90% των ανθρώπων που κάνουν κράτηση για τις πτήσεις είναι γυναίκες. Η υπηρεσία, όπως εξηγεί, έχει προσελκύσει ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων. Τέλος για την ιστορία να αναφέρουμε ότι τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχουν αρνηθεί να πάνε μετά από κράτηση των γυναικών τους σε αυτό το ταξίδι και οι γάμοι τους τελείωσαν με διαζύγιο, και ένα ζευγάρι συνέλαβε παιδί στο αεροπλάνο.

Share
Loading