Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Αλλαγές στα δρομολόγια των πλοίων στην Κρήτη

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF


Όπως ανακοίνωσαν η ΑΝΕΚ και οι Μινωικές γραμμές λόγω της λήξης των απεργιακών κινητοποιήσεων επέρχονται αλλαγές στην εκτέλεση των δρομολογίων των επιβατηγών - οχηματαγωγών πλοίων από και προς την Κρήτη.
Αναλυτικότερα :

"Η ΑNEΚ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι επιβάτες με εισιτήρια ΑΝΕΚ των ημερών της απεργίας και για να επανέλθουν τα δρομολόγια ως είναι εγκεκριμένα στην γραμμή ΠΕΙΡΑΙΑΣ -ΧΑΝΙΑ.
Το Ε/Γ-Ο/Γ ΕΛΥΡΟΣ θα εκτελέσει το εγκεκριμένο δρομολόγιο του σήμερα 30-6-2011 ΠΕΙΡΑΙΑΣ -ΧΑΝΙΑ (με αναχώρηση μετά την λήξη της απεργίας).
Το Ε/Γ -Ο/Γ ΛΑΤΩ θα εκτελέσει τα δρομολόγια ΠΕΜΠΤΗ 30-6-2011 ΠΕΙΡΑΙΑΣ (Αναχώρηση μετά τη λήξη της απεργίας)-ΧΑΝΙΑ (άφιξη περί την 06:30).ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1-7-2011 ΧΑΝΙΑ (ΑΝ 11:00)-ΠΕΙΡΑΙΑΣ (ΑΦ 19:30)"

"Η MINOAN LINES γνωστοποιεί στο επιβατικό κοινό ότι λόγω της απεργίας των ναυτεργατικών σωματείων τα δρομολόγια της εταιρείας στη γραμμή Πειραιάς – Ηράκλειο – Πειραιάς, σήμερα Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011 θα εκτελεστούν ως ακολούθως:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Το H/S/F KNOSSOS PALACE θα αναχωρήσει ΑΠΟΨΕ από το λιμάνι του Πειραιά, αμέσως μετά τη λήξη της απεργίας (24:00)
ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Δεν θα πραγματοποιηθεί το προγραμματισμένο ΒΡΑΔΙΝΟ δρομολόγιο της εταιρείας
Υπενθυμίζεται στο επιβατικό κοινό ότι, από την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011 θα εκτελούνται κανονικά τα προγραμματισμένα δρομολόγια της MINOAN LINES (ΗΜΕΡΗΣΙΑ και ΒΡΑΔΙΝΑ) από τα λιμάνια του Ηρακλείου και Πειραιά αντίστοιχα."

Share
Loading