Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Τα 10 πιο cool μηχανοκίνητα αντικείμενα

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Έχουμε δει πολλά παράξενα πράγματα, κατά την αναζήτηση μας στο ίντερνετ.
Αλλά τέτοιες κατασκευές πρώτη φορά βλέπουμε. Η φαντασία και η δημιουργικότητα του ανθρώπου σε όλο της το μεγαλείο!
Σας δείχνουμε τα 10 πιο παράξενα και κουλαριστά μηχανοκίνητα αντικείμενα, που φτιάχτηκαν ποτέ!!

01 – Μηχανοκίνητος καναπές

Θελήσατε ποτέ να μετακινηθείτε αλλά χωρίς να κουνηθείτε από τον καναπέ ή την πολυθρόνα σας; Τότε αυτό το αντικείμενο είναι ότι χρειάζεστε.. ένα μοτέρ στον καναπέ και κάνει μια χαρά την δουλειά του. Φαντασία να έχετε….
02 – Μηχανοκίνητη γόβα στιλέτο

Σας φαίνετε δύσκολο να περπατάτε με γόβες στιλέτο; Φανταστείτε όμως να οδηγείτε μια τέτοια… Κι όμως είναι δυνατόν με την τρελή εφεύρεση του David Crow's.
03 – Μηχανοκίνητη ψησταριά

Ο Tim Kowalec έφτιαξε αυτή την ημιαυτόματη  ψησταριά μπάρμπεκιου για την Chrysler , με τίτλο «Τι μπορείς να κάνεις με ένα Hemi;» , σε έναν διαγωνισμό το 2005. Το Hemi έχει κινητήρα V-8 5,7 λίτρων και μπορεί να φτιάξει 240 χοτ ντογκ σε 3 λεπτά!!
04 – Μηχανοκίνητη τουαλέτα

Η Τουαλέτα συναντά  το Go-Kart. Λοιπόν, δεν ξέρω κατά πόσο είναι όντως χρήσιμο κάτι τέτοιο… αν καταλαβαίνετε τι εννοώ..
05 – Μηχανοκίνητη πολυθρόνα

Ένα DIYer 61 ετών χρησιμοποιήθηκε για να φτιαχτεί αυτή η  πολυθρόνα.
Με ένα στερεοφωνικό, προβολείς και τη δυνατότητα να ταξιδέψει με 20 μίλια/ώρα, αυτό δεν είναι μία run-of-the-mill πολυθρόνα. Ο Εφευρετικός Dennis Anderson δημιούργησε αυτή την ιδιαίτερη πολυθρόνα με ανακυκλωμένα υλικά. Κόλλησε και ένα αυτοκόλλητο «Η κόλαση είναι γρήγορη» στο μοτέρ και χρησιμοποιεί την πολυθρόνα του σε διάφορα φεστιβάλ..
06 – Μηχανοκίνητο σκαμπό για bar

Η Kyle Wygle, 28ετών, έπρεπε να εξηγήσει  - - μάλλον μετά την κατανάλωση από 15 μπύρες - - γιατί ήταν πάνω σε ένα σκαμπό που ήταν εξοπλισμένο με κινητήρα αυτοκινήτου..
07 – Μηχανοκίνητο μπιλιάρδο

Αυτό το τραπέζι μπιλιάρδου σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα, καθώς αναπτύσει ταχύτητα μέχρι 50 χλμ/ώρα.
Ο σχεδιαστής του Kanyaboyina Sudhakar, 48 ετών, έφτιαξε αυτό το μπιλιάρδο σαν αυτοκίνητο, με τις διαστάσεις ενός κανονικού τραπεζιού μπιλιάρδου και με κινητήρα 150cc.
08 – Μηχανοκίνητος διάδρομος

Η  εταιρία Oooms Rollator δημιούργησε  ένα διάδρομο που σπάει τους κανόνες. Ενώ οι διάδρομοι είναι πλέον σχεδιασμένοι  για να σας κρατάνε σταθερά σε μια θέση και εσείς να τρέχετε πάνω τους, το Rollator, κινείτε ενώ εσείς περπατάτε πάνω του.. ακριβώς σαν αν περπατάτε στον δρόμο.. δεν καταλαβαίνω λοιπόν το νόημα του διαδρόμου αυτού.

09 – Μηχανοκίνητο Skater Roller

Αυτό σίγουρα είναι για μια διασκεδαστική βόλτα..
Το ελαστικό πώμα για σταμάτημα είναι το κερασάκι σε αυτό το αριστούργημα.
10 – Μηχανοκίνητο κρεβάτι

Οι οδηγοί στον αυτοκινητόδρομο της  Ferrol, στην Ισπανία, είδαν με έκπληξη ένα ανάπηρο άνθρωπο να ταξιδεύει κατά μήκος του δρόμου με έναν  κινητήρα στο κρεβάτι του. Ο 42 ετών Antonio Navarro, ο οποίος είναι  άτομο με ειδικές ανάγκες με 95% αναπηρία, πιάστηκε να οδηγεί μεθυσμένος το μηχανοκίνητο κρεβάτι του προς το τοπικό πορνείο. Είχε διανύσει 10 χλμ κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου.
Επιμέλεια – Μετάφραση: Himaira

ΠΗΓΗ

Share
Loading