Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Στηρίζει Ψωμιάδη ο Σαμαράς

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Σε έμπρακτη στήριξη του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη προέβη σήμερα… ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς.

Ο κ . Σαμαράς συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη στο αεροδρόμιο Μακεδονία πριν ξεκινήσει την περιοδεία του στη Θράκη. Ο κ. Σαμαράς δεν αναφέρθηκε στην υπόθεση της καταδίκης του κ. Ψωμιάδη από την Δικαιοσύνη για την υπόθεση της παράνομης διαγραφής προστίμων σε ιδιοκτήτη βενζινάδικου που νόθευε τα καύσιμα. Η συνάντηση όμως και η φωτογραφία των δύο μιλάει από μόνη της και μάλιστα επισκιάζει την πρώτη εξόρμηση του κ. Σαμαρά στην περιφέρεια. « Μιλήσαμε με το φίλο Παναγιώτη Ψωμιάδη, τον Περιφερειάρχη μας. Του δηλώσαμε την αγάπη που έχει όλη η Νέα Δημοκρατία γι’ αυτόν. Μιλήσαμε, όμως, και για τα προβλήματα που έχουν ανακύψει με τις Περιφέρειες γενικότερα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς. Ο κ. Ψωμιάδης έχει δεχθεί τις καταγγελίες του ευρωβουλευτή κ. Μιχάλη Τρεμόπουλου σύμφωνα με τον οποίο δεν χάριζε τα πρόστιμα από λόγους κοινωνικής ευαισθησίας αλλά γιατί έτσι συντηρούσε τον προσωπικό του πελατειακό μηχανισμό.

Ο κ. Ψωμιάδης τις προηγούμενες ημέρες πίεζε για να εκβιάσει την στήριξη του προέδρου της ΝΔ αφήνοντας να διαχέονται ακόμη και φήμες περί ίδρυσης νέου κόμματος ενώ συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ κ. Γιώργο Καρατζαφέρη δίνοντάς του την δυνατότητα να μπει σφήνα στα εσωτερικά της ΝΔ. Με την γνωστή του ευελιξία ξέχασε τους λεονταρισμούς και επιδόθηκε σε κολακείες: «Πολλές ευχαριστίες στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, σε όλο το κόμμα, ιδιαίτερα στον Πρόεδρό μας τον Αντώνη Σαμαρά γιατί και πριν και μετά τη δίκη ήταν δίπλα μου. Συνεχίζει να είναι δίπλα μου σε καθημερινή βάση και όπως έχω δηλώσει και εγώ, είμαι δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά. Είναι η κυρίαρχη σήμερα δύναμη, όχι μόνο της Νέας Δημοκρατίας, αλλά ολόκληρης της κεντροδεξιάς» δήλωσε ο κ. Ψωμιάδης.

Share
Loading