Φήμες θέλουν την Apple να μην προλαβαίνει το τρέχον έτος για την κυκλοφορία ενός ακόμη iPad, λόγω ελλείψεων σε «κομμάτια» που αναμένεται πως θα συμπεριλαμβάνονται στην επόμενη έκδοση του.
Υπήρχαν αρκετές φήμες που ήθελαν το επόμενο iPad, το iPad 3, να κυκλοφορεί μέχρι το τέλος του έτους – ακόμη και αν αυτό σήμαινε πως θα «απείχε» μόλις λίγους μήνες από την κυκλοφορία του iPad 2. Από ό,τι φαίνεται,
όμως, βάσει νέων φημών, «και να ήθελε», η Apple δεν θα μπορούσε να προβεί σε μια τέτοια κίνηση. Αιτία; Ελλείψεις σε hardware που αναμένεται πως θα υπάρχει στο επόμενο iPad, και πιο συγκεκριμένα, σε οθόνες υψηλής ανάλυσης.
Τονίζουμε πως πρόκειται για φήμες, που θέλουν την Apple να σκοπεύει να συμπεριλάβει οθόνες AMOLED με πλήρη ανάλυση HD στο iPad 3, οι οποίες, όμως, δεν θα υπάρχουν σε μεγάλη διαθεσιμότητα μέχρι το τέλος του έτους. Από το να κυκλοφορήσει «ένα ακόμη iPad με ίδια ανάλυση οθόνης», μοιάζει πιθανό πως η Apple θα προτιμήσει να καθυστερήσει την κυκλοφορία ενός νέου μοντέλου, ώστε να έχει αρκετές και σημαντικές διαφορές από τους «προγόνους» του ώστε να… δικαιολογεί την αγορά του.
Ή, μάλλον… το αντίστροφο, αφού οι νέες φήμες μπορούν, ουσιαστικά, να αντιμετωπιστούν ως μια… «κρίση ρεαλισμού», που ουσιαστικά διαψεύδουν τις… προηγούμενες φήμες, που ήθελαν το iPad 2 να είναι «μεταβατικό προϊόν», χωρίς σημαντικές διαφορές από το πρώτο μοντέλο, με το «πραγματικά `επόμενο` iPad» να είναι το 3ο. Όσο, όμως, ενδιαφέρον και αν έχουν οι… φήμες επί φημών, το τι, πραγματικά, “συμβαίνει” το γνωρίζει μονάχα η Apple, και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή.


Πηγή: newpost