Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Κατάβρεξε με λάστιχο… παθιασμένο ζευγάρι

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF


Βρήκαν τον μπελά τους (αλλά κάποιοι ευχάριστα) στην Αγυιά της Πάτρας. Ζευγάρι στην οδό Καζαντζάκη αναστατώνει τους γείτονες, σχεδόν κάθε βράδυ με τα ερωτικά τους ξεφωνήματα και τις «πιπεράτες» συνομιλίες την ώρα της ερωτικής πράξης. Το θέμα είναι ότι αρκετοί από τους γείτονες (που στην αρχή διαμαρτύρονταν) αποφάσισαν να «συμμετέχουν» περιπαικτικά σε όσα συμβαίνουν στο συγκεκριμένο διαμέρισμα. Έτσι κάθε φορά που το ζευγάρι ερωτοτροπεί, κάποιοι βγαίνουν στα μπαλκόνια και... φωνάζουν συμμετέχοντας στο «διάλογο»! 
Προ ημερών η «καυτή κυρία» επαναλάμβανε συνεχώς: «Θα σε ρουφήξω....»! Μόνο που το έλεγε τόσο δυνατά που ξεσηκώθηκε η γειτονιά! «Ρούφα τον, μωρή, να τελειώνουμε!», της φώναξε κάποιος από «γειτονικό» μπαλκόνι!
Ένα βράδυ, πάντως, ήταν τόσο δυνατές οι φωνές που κάποιος ηλικιωμένος περίοικος (που το σπίτι του βρισκόταν πολύ κοντά σε αυτό του ζευγαριού) δεν άντεξε και αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα και να «σβήσει» τον έρωτά τους, λες και ήταν πραγματική φωτιά και εκείνος... πυροσβέστης. Άρπαξε ένα λάστιχο που είχε στο μπαλκόνι του, και εκτόξευσε νερό με πίεση προς το διαμέρισμα του ζευγαριού. Σύμφωνα με όσα μας είπε άλλος γείτονας, το ζευγάρι δεν πτοήθηκε! Συνέχισε την πράξη του χωρίς να λογαριάζει το νερό που εκτοξεύθηκε στο μπαλκόνι του...
Δεν είναι λίγες οι φορές που οι περίοικοι έχουν ειδοποιήσει την αστυνομία με σκοπό να γίνει... επίπληξη στο ζευγάρι! Τι να σου κάνει, όμως, και η αστυνομία!



πηγή

Share
Loading