Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Μια μεγάλη προσπάθεια ξεκίνησε στο Facebook πριν από λίγες μέρες από την (Κίνηση Θερμαϊκός Ώρα Μηδέν) έτσι ώστε να διοργανωθεί με τεράστια συμμετοχή το συλλαλητήριο για το όνομα της Μακεδονίας.
Το γειτονικό βόρειο κρατίδιο των Σλάβων από τις 7 Απριλίου 1993 και σύμφωνα με την απόφαση των Ηνωμένων Εθνών έχει αναγνωριστεί επίσημα ως Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας μέχρι να υπάρξει νέα κοινή αποδεκτή λύση της ονομασίας από την Ελλάδα και τα Σκόπια.
Το έγγραφο των Ηνωμένων Εθνών με την επίσημη αναγνώριση του Σλαβικού κρατιδίου που θα δείτε παρακάτω παρουσίασε πρώτο σε όλη την Ελλάδα ο ιστότοπος votegreece.gr τον Μάιο του 2013 όταν αρκετοί Έλληνες πολιτικοί, δημοσιογράφοι, τηλεοπτικά κανάλια, εφημερίδες και ιστοσελίδες αποκαλούσαν το γειτονικό κρατίδιο ως Μακεδονία.





Πέρασαν αρκετά χρόνια και δυστυχώς ο αλυτρωτισμός των γειτόνων μας και η αδιαφορία των Ελλήνων πολιτικών αυξήθηκε.
Μέχρι που φτάσαμε και στο σημείο οι Σλάβοι γείτονες μας να εισέρχονται στη χώρα μας με τα αυτοκίνητά τους όπου έφεραν τα αρχικά MK στις πινακίδες τους (δείτε εδώ).
Τώρα ήρθε η ώρα να δώσουμε μια απάντηση σε όλους!
Και στους έξω και στους μέσα δήθεν Έλληνες που μιλούν για σύνθετη ονομασία των Σλάβων.
Σας καλούμε να ενημερώσετε όλους τους φίλους σας και να παρευρεθείτε στην συγκέντρωση την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 5μμ στον Λευκό Πύργο για να φωνάξουμε όλοι ότι η Μακεδονία είναι μια.
Η Μακεδονία είναι μόνο Ελληνική.
votegreece.gr 


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading