Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017

Αυτά είναι τα πιο επικίνδυνα φυτά στον κόσμο

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Ορισμένα φυτά και λουλούδια δεν είναι τόσο αθώα όσο δείχνουν
Adtech Ad
Γνωρίζατε ότι υπάρχουν φυτά που είναι επικίνδυνα; Δεν μιλάμε για τα σαρκοφάγα, αλλά για ορισμένα κοινά φυτά και λουλούδια τα οποία θα μπορούσαν πραγματικά να σας να προκαλέσουν σπασμούς και πονοκεφάλους, ακόμη και να σας σκοτώσουν μιας και έχουν ισχυρή δόση δηλητηρίου στα φύλλα τους.
AdTech Ad
Δείτε παρακάτω ποια είναι αυτά και γιατί πρέπει να τα αποφύγετε:

MONKSHOOD

Φαίνεται όμορφο και αβλαβές, ωστόσο όλα τα μέρη του φυτού Monkshood είναι δηλητηριώδη. Στην αρχαιότητα, οι άνθρωποι το χρησιμοποιούσαν στις άκρες βελών και ως δόλωμα για να σκοτώσουν λύκους, γι ‘αυτό και ονομάζεται και Wolfsbane. Επιπλέον, εάν το φυτό καταναλωθεί μπορεί να προκαλέσει έμετο, διάρροια, και μούδιασμα.

CASTOR BEAN

Τα Castor Bean έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ρικίνη και σε περίπτωση που καταναλωθεί μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό του στομάχου, εμετό, αιματηρή διάρροια, κοιλιακό πόνο, αυξημένο καρδιακό ρυθμό, χαμηλή αρτηριακή πίεση, εφίδρωση, κατάρρευση, σπασμούς και θάνατο μέσα σε λίγες μέρες.

WATER HEMLOCK

Το Water Hemlock είναι από τα πιο επικίνδυνα φυτά στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο. Εάν το δοκιμάσετε, μπορεί να σας προκαλέσει επιληπτικές κρίσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε θάνατο.
Δείτε και τα υπόλοιπα στο Fortunegreece
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Fortunegreece


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading