Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

Οι καλύτερες εταιρείες του κόσμου για όσους μόλις πήραν το πτυχίο τους

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Οι επιχειρήσεις που προσφέρουν ιδανικές συνθήκες εργασίας σε αποφοίτους πανεπιστημίων
Το Universum, ο παγκόσμιος ηγέτης στην Εμπορική Επωνυμία, πρόσφατα κυκλοφόρησε τη λίστα με τις επιχειρήσεις που θεωρούνται κατάλληλα και κορυφαία για τους απόφοιτους πανεπιστημίων για τη φετινή χρονιά.
AdTech Ad
Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Google, η οποία προσφέρει σημαντικά προνόμια στους νέους και μη εργαζόμενούς της. Δείτε παρακάτω τις πρώτες δέκα εταιρείες της κατάταξης:

10. JP Morgan


  Η JPMorgan έχει στόχο να προσελκύσει ποικίλους υπαλλήλους, ενώ οι προσπάθειές της για στρατολόγηση ξεκινούν πριν ακόμη οι φοιτητές λάβουν το πτυχίο τους.

9. KPMG


  Θέλετε να επιταχύνετε την καριέρα σας και να λαμβάνετε μεγάλο μισθό; Εάν έχετε τα απαραίτητα εφόδια, σύμφωνα με την KPMG, η εταιρεία είναι βέβαιο ότι θα σας ευχαριστήσει με μία γενναιόδωρη αμοιβή. 

8. L'ORéAL


  Η L’Oréal υποστηρίζει ότι ακόμα και οι νέοι μπορούν να ηγηθούν. Τρανταχτό παράδειγμα αποτελεί ο Jean-Paul Agon, ο οποίος ξεκίνησε ως ασκούμενος το 1978 και πέρασε όλη την καριέρα του στην εταιρεία καλλυντικών και ομορφιάς. 

7. Microsoft


  Η Microsoft δεν ψάχνει για τους λεγόμενους know-it-alls απόφοιτους. Αντίθετα, θέλει εργαζόμενους που ξέρουν πώς να μάθουν. «Προφανώς αναζητούμε πολύ συγκεκριμένες δεξιότητες από τους φοιτητές», υποστηρίζει ο Chuck Edward, επικεφαλής παγκόσμιας απόκτησης ταλέντων της εταιρείας. 

6. Deloitte


  Εκτός από τις βασικές αποδοχές, η Deloitte προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα παροχών με προνόμια που περιλαμβάνουν συνδρομή σε γυμναστήριο και οικογενειακές άδειες.

Δείτε τις υπόλοιπες εταιρείες στο FortunegreeceΤο είδαμε: εδώ

Share
Loading