Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Η δελεαστική αγγελία εργασίας που παραμένει στα αζήτητα για τον πιο παράξενο λόγο

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Μια εξαιρετικά δελεαστική αγγελία εργασίας κάνει τον γύρο του διαδικτύου, για λόγους όμως που δεν έχουν να κάνουν με την προσφερόμενη αμοιβή. Οικογένεια από την Σκωτία αναζητά νταντά για τα παιδιά του, προειδοποιεί όμως τους ενδιαφερόμενους πως πρέπει να είναι ανεκτικοί στο... μεταφυσικό.

Η οικογένεια από την Σκωτία προσφέρει 50.000 λίρες ετησίως σε όποιον δεχθεί να προσέχει τα δύο παιδιά της, πέντε και οκτώ ετών. Το πρόβλημα στην όλη υπόθεση είναι πως το σπίτι τους θεωρείται στοιχειωμένο.
Η αγγελία είναι πραγματική και το ζευγάρι προσφέρει στον υπάλληλο ένα μικρό διαμέρισμα στο οποίο θα διαμένει και κυρίως παχυλό μισθό. Αλλά, παράλληλα, προειδοποιεί πως το σπίτι του κρύβει εκπλήξεις.
Η οικογένεια είναι πρόθυμη να προσφέρει ποσό αρκετά μεγαλύτερο από το συνηθισμένο για να βρει νταντά, καθώς υπάρχουν μαρτυρίες για παράξενους θορύβους, έπιπλα που μετακινούνται μόνα τους και άλλα παράξενα συμβάντα, που όμως το ζευγάρι δεν έχει δει ποτέ του.
Το ιστορικό κτίριο στο οποίο ζουν θεωρείται στοιχειωμένο και όποιος τελικά απαντήσει στην αγγελία θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος για όλα τα ενδεχόμενα.
Να σημειωθεί πως τον τελευταίο χρόνο συνολικά πέντε νταντάδες έχουν προσληφθεί και έχουν εγκαταλείψει τη θέση.

cnn.gr


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading