Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

Πόσο βρώμικο είναι το «βρώμικο» που απολαμβάνεις στις καντίνες;

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Είσαι στο γήπεδο και έξω από αυτό έχουν στρατοπεδεύσει δεκάδες καντίνες. Σε καταλαβαίνω, λίγο η πείνα της ημέρας, λίγο οι μυρωδιές, πόσο να αντέξεις και εσύ. Τρως το αγαπημένο σου βρώμικο και οδεύεις προς τις κερκίδες.
Οι Γερμανοί όμως που δεν αφήνουν τίποτα στη τύχη, έκαναν έρευνα σχετικά με το φαγητό έξω από τα γήπεδα. Και τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά. 
Σύμφωνα με νέα έρευνα για λογαριασμού γερμανικού δημόσιου ραδιοφώνου, ανακαλύφθηκε πως υπάρχουν επικίνδυνα για την υγεία μικρόβια στο πόσιμο νερό, αλλά και στα τρόφιμα που πωλούνται στις καντίνες του γηπέδου.
Οι ειδικοί πήραν κρυφά δείγματα σε αγώνες ποδοσφαίρου στο Μόναχο, την Κολωνία και τη Βρέμη.
Στο στάδιο της Βρέμης και έδρα της ομάδας Βέρντερ Βρέμης εξετάσθηκαν δυο σάντουιτς με ψάρι. Και στα δύο βρέθηκαν κολοβακτηρίδια και στο ένα μάλιστα και μικρόβια από πύον.
Σε δείγματα που λήφθηκαν από τους νιπτήρες στις τουαλέτες ανδρών στο Μόναχο και τη Βρέμη ο αριθμός των μικροβίων στο πόσιμο νερό είχε ξεπεράσει το επιτρεπτό όριο, σύμφωνα με πληροφορίες από τη DW.
Το πρόβλημα επιβαρύνεται και από τον υπάλληλο στην καντίνα όταν δεν φοράει γάντια. Μικρόβια βρέθηκαν και στα ντουζ, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν και οι ποδοσφαιριστές.


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading