Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

Αυτές είναι οι τροφές που κάνουν κυτταρίτιδα!

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Παρακάτω θα διαβάσεις σε ποιες τροφές θα κάνεις delete εάν θέλεις να καταπολεμήσεις εκ των έσω τη φλούδα πορτοκαλιού:
Τροφές με λίπος και αλάτι: Τηγανητά φαγητά και έτοιμα σε κονσέρβες, πατατάκια, αλμυρά σνακ, βούτυρο, λουκάνικα, πρόβειο τυρί αλλά και λιπαρό κόκκινο κρέας σε επιβαρύνουν με λιπαρά και αλάτι. Τι να κάνεις;
Προτίμησε το λευκό κρέας αντί για το κόκκινο.
Μαγείρεψε στον ατμό ή κάνε τα φαγητά βραστά ή στο φούρνο.
Αντί για αλάτι, βάζε λεμόνι στο φαγητό.

Γλυκά με ζάχαρη: Κεκάκια, μπισκοτάκια, σοκολατίτσες, ντονατσάκια και πόσες ακόμα γλυκιές λιχουδιές που αποκαλούμε με το υποκοριστικό τους, ανεβάζουν την ινσουλίνη η οποία πάει και δημιουργεί λιπώδη ιστό. Φαντάσου ότι τρως μερικά μπισκότα σοκολάτας και εκείνα σε λίγη ώρα θα πάνε και θα κάτσουν ως λίπος πάνω στα ψωμάκια σου. Την έχεις την εικόνα;
Ποτά: Το αλκοόλ έχει και θερμίδες και τοξίνες και δεν αποτελεί τυχαία απαγορευμένο καρπό στον παράδεισο με τις δίαιτες. Επίσης αυξάνει τη βλάβη των μυικών και δερματικών κυττάρων.
Fast food: Και ποια δεν έχει υποκύψει στον πειρασμό του; Και εάν μια φορά στο τόσο δοκιμάζεις ένα μπέργκερ με τηγανητές πατάτες, δεν κάνεις φίλη την κυτταρίτιδα. Εάν όμως το γρήγορο φαγητό είναι ο τρόπος ζωής σου, σίγουρα έχετε γίνει κολλητές και με αυτήν και με τα κορεσμένα λιπαρά. Ξέχνα το και θα δεις άμεσα διαφορά στο δέρμα σου.
Επεξεργασμένα τρόφιμα: Αυτά είναι οι έτοιμες σάλτσες ζυμαρικών, τα λουκάνικα, το παγωτό, οι χυμοί, τα σνακ, τα μπισκότα, οι κονσέρβες. Την επόμενη φορά που θα τα δεις στο σούπερ μάρκετ, σνόμπαρέ τα εάν θέλεις να δεις την κυτταρίτιδα να μειώνεται στο σώμα σου.
faysbook.gr 



Το είδαμε: εδώ

Share
Loading