Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

Γιουβέτσι στην κατσαρόλα

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Υλικά συνταγής

  • 800γρ. μοσχαρίσιο κρέας σε μικρά κομμάτια (ελιά ή χτένι)
  • 1½ κούπα κριθαράκι μέτριο
  • 2 κρεμμύδια ξερά μέτρια
  • 2 κ.σ. πελτές ντομάτας
  • 250ml. χυμός ντομάτας
  • 2 φύλλα δάφνης
  • 10 κόκκοι μπαχάρι
  • 1 κ.γ. κανέλα
  • ½ καγιέν
  • 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
  • ½ κ.γ. γαρίφαλο
  • 1 κ.γ. ζάχαρη
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής στο Cooklos.gr


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading