Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

Τζιγεροσαρμάδες παραδοσιακοί

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Υλικά συνταγής

  • 1 συκωταριά αρνίσια ή κατσικίσια
  • 2 μπόλιες (σκέπες) αρνίσιες ή κατσικίσια
  • 3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
  • 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
  • ½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • λίγο δυόσμο (κατά βούληση)
  • 4 κ.σ. ρύζι καρολίνα ή γλασσέ
  • 1 φλιτζάνι νερό
  • 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
  • 1 αυγό για άλειμμα
  • λίγο ελαιόλαδο για το σοτάρισμα
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λίγη ρίγανη (προαιρετικά)
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής στο Cooklos.gr


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading