Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Aπίστευτες αγγελίες για εργασία σε όλο τον κόσμο

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Εργασίες που δεν φανταζόσασταν πως υπάρχουν σε μέρη της γης που δεν γνωρίζατε καν! Όμως ο κόσμος είναι τεράστιος και γεμάτος εκπλήξεις! 
Δείτε για παράδειγμα την αγγελία της Υπηρεσίας για την Άγρια Φύση και τα Πάρκα της Τασμανίας σύμφωνα με την οποία ζητούνταν ένα ζευγάρι ως επιστάτες στο 460 στρεμμάτων απομονωμένο νησί Maatsuyker! Tι έπρεπε να κάνουν; Aπλώς να διαχειρίζονται τη γη και να συντηρούν τα κτίρια της περιοχής ενώ τον υπόλοιπο χρόνο θα πρέπει να παρατηρούν από τον φάρο του νησιού τη θάλασσα, μελετώντας τις καιρικές συνθήκες - σημαντική πληροφορία, το ζευγάρι πρέπει να είναι εξοικειωμένο με την απόλυτη απομόνωση - χωρίς τηλεόραση και Ίντερνετ, ενώ θα καλλιεργούν μόνοι τους την τροφή τους! 

Tο κέντρο China Giant Panda Protection and Research Center στην Ya'an της κινεζικής επαρχίας Sichuan κατά διαστήματα ζητά νέο προσωπικό για τα αρκουδάκια του!  Ο μισθός του φροντιστή πάντα φτάνει τα 32.000 δολάρια το χρόνο και επιπλέον θα του παρέχονται δωρεάν γεύματα, μεταφορά και διαμονή.
«Η δουλειά έχει μία και μοναδική αποστολή. Να περνά κανείς 365 μέρες με τα πάντα και να μοιράζεται μαζί τους τις χαρές και τις λύπες τους» αναφέρουν οι διοργανωτές.

Η Arctic Snow Hotel στο Ροβανιέμι της Φινλανδίας ζήτησε έναν υπάλληλο με μια περίεργη αρμοδιότητα. Να παρατηρεί τον ουρανό και μόλις κάνει την εμφάνιση του το Βόρειο Σέλας θα έχει την ευθύνη να ενημερώνει τους πελάτες - το μόνο που χρειαζόταν από προσόντα ήταν οι υποψήφιοι να γνωρίζουν, απλώς, αγγλικά αλλά και τι είναι το Βόρειο Σέλας.

Στην Ιαπωνία, οι αρχές έχουν βάλει αγγελίες εργασίας με τις οποίες ζητούν άτομα που θέλουν να γίνουν νίντζα, έτσι ώστε η Ιαπωνία να προβληθεί σωστά εν όψει των Ολυμπιακών στο Τόκυο το 2020.
Και ως μέρος μιας ιδιαίτερης πολιτιστικής κληρονομιάς, οι νίντζα είναι σημαντική τουριστική ατραξιόν. Έτσι το υπουργείο Τουρισμού της χώρας ξεκίνησε μια καμπάνια πρόσληψης και εκπαίδευσης των σύγχρονων νίντζα, που θα γίνουν οι πρεσβευτές της χώρας ενόψει των επόμενων Ολυμπιακών, με μισθό 1.600 δολάρια το μήνα. Και σίγουρη δουλειά μέχρι το 2020!

Πριν από ένα χρόνο τα First Choice Holidays' resorts ζήτησαν άτομο για βουτιές- έναν δοκιμαστή πισίνας, ο οποίος στις υποχρεώσεις του ήταν να δοκιμάζει διάφορες νεροτσουλήθρες ανά τον κόσμο για τους μελλοντικούς επισκέπτες των ξενοδοχείων.
Και όλα αυτά με εισόδημα 30.904 δολάρια, πληρωμένα τα έξοδα ταξιδίων και επτά ημέρες διακοπές για δύο σε οποιοδήποτε resort της επιχείρησης, μετά τη λήξη του 6μηνου συμβολαίου του.



Το είδαμε: εδώ

Share
Loading