Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Τρέιλερ «Game of Thrones»: Ο Χειμώνας έρχεται τον Ιούλιο

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

«Winter is coming» αυτό το καλοκαίρι, με το HBO να ανακοινώνει την ημερομηνία της πρεμιέρας με το πρώτο επίσημο τρέιλερ της έβδομης σεζόν.
Από τον Πάνο Γκένα
Σημειώστε στην ατζέντα σας: ο έβδομος και προτελευταίος κύκλος του «Game of Thrones» θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουλίου.
Η ανακοίνωση έγινε με το πρώτο περίτεχνο teaser βίντεο της σεζόν, όπου τα οικόσημα του Westeros παρελαύνουν στον αγώνα της διεκδίκησης του θρόνου λίγο πριν μάθουμε πως η μεγάλη μάχη έρχεται. (Προσοχή spoilers) Στο τέλος του προηγούμενου κύκλου η Ντενίρις (Εμίλια Κλαρκ) μαζί με τους δράκους και την τεράστια στρατιά της πήρε επιτέλους τον δρόμο για το Westeros, όπου η Σέρσεϊ (Λίνα Χέντεϊ) είναι πλέον Βασίλισσα μετά το θάνατο των παιδιών της. Παράλληλα ο στρατός του Night King οδεύει νότια και η μάχη με τους ανθρώπους θα ορίσει τη μοίρα του κόσμου.
Η αποκάλυψη του teaser της 7ης σεζόν έγινε μέσα από ένα live video του Facebook, όπου παραπάνω από 150.000 θαυμαστές της σειράς «έλιωσαν» με σχόλια που περιείχαν λέξεις όπως «φωτιά» και «dracarys» ένα μεγάλο κύβο πάγου που αποκάλυπτε το βίντεο. 
Η παραγωγή του νέου κύκλου καθυστέρησε την πρεμιέρα της σειράς, η οποία στο παρελθόν είχε συνήθη ημερομηνία έναρξης τον Απρίλιο, λόγω καιρού. Το περασμένο καλοκαίρι είχαν δηλώσει πως: «...δεν έχουμε ημερομηνία πρεμιέρας. Θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα λίγο αργότερα γιατί στο τέλος της σεζόν...The Winter is Here, που σημαίνει ότι η καλοκαιρία δεν εξυπηρετεί ιδιαίτερα τους σκοπούς μας πια. Επομένως θα αργήσουν τα πάντα μέχρι να έχουμε ένα σκοτεινό καιρό ακόμα και στα πιο φωτεινά μέρη που γυρίζουμε».
Παράλληλα η Μέισι Γουίλιαμς μας έχει ήδη προετοιμάσει για μια συναρπαστική σεζόν. «Μόλις τελείωσα το διάβασμα του σεναρίου για την έβδομη σεζόν. Το πράγμα σοβαρεύει. Καλύτερα να προετοιμαστείτε. Ακούστε με καλά. Δεν θα περιμένετε με τίποτα αυτά που θα συμβούν. Τι έχει να γίνει...»
Ενώ ο Κιτ Χάρινγκτον δίνοντας συνέντευξη στο Hollywood Reporter μίλησε για το τί πιστεύει πως θα διαδραματιστεί στα επόμενα επεισόδια: «Θεωρώ ότι όλα θα είναι πολύ δυσοίωνα μέχρι να υπάρξει -εάν υπάρξει κιόλας- χαρούμενο τέλος. Αν προκύψει κάποιου είδους νίκη ή κάποια ηρωική στιγμή για τον Τζον και τους υπόλοιπους. Πιστεύω ότι όλα θα είναι πολύ σκοτεινά πριν καλυτερέψουν. Νομίζω ότι στην τωρινή σεζόν θα δούμε τους ''White Walkers'' και τον ''Στρατό των Νεκρών'' εν δράσει. Αυτό ενδέχεται να είναι πολύ συναρπαστικό. Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό. Μάλλον η φράση ''Ο χειμώνας επιτέλους έρχεται'' πάει να πει ότι όλοι θα περάσουν πάρα πολύ δύσκολα».  
Το «Game of Thrones» που συγκέντρωσε 23 υποψηφιότητες για Emmy πέρυσι, κερδίζοντας 12 συνολικά, θα αποτελείται φέτος από επτά επεισόδια, ενώ η επόμενη (και τελευταία) σεζόν από 6 ή 8. Στο teaser που ακολουθεί ακούμε τη Ντενίρις να λέει «Ξέρω τι ήταν ο πατέρας μου, και τι έκανε. Ξέρω πως ο Τρελός Βασιλιάς κέρδισε το όνομά του» και τελειώνει με ένα δυσοίωνο μήνυμα: «Υπάρχει μόνο ένας πόλεμος που έχει σημασία: ο μεγάλος πόλεμος. Και είναι εδώ».
Ανυπομονείτε;


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading