Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

Χουάν Πάμπλο Εσκομπάρ: Ο πατέρας μου οργάνωνε αγώνες που έληγαν όταν κέρδιζε η ομάδα του

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Στο νέο του βιβλίου, ο γιος του βαρόνου των ναρκωτικών μιλά για τη σχέση του Πάμπλο Εσκομπάρ με το ποδόσφαιρο καθώς και για την εγκληματική του δράση 

Ο Χουάν Πάμπλο Εσκομπάρ, γιος του μεγαλύτερου εμπόρου ναρκωτικών στη δεκαετία του '80, Πάμπλο Εσκομπάρ, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Onda Cero και την εκπομπή El Transitor, για το νέο του βιβλίο με τίτλο"Πάμπλο Εσκομπάρ: ό,τι ο πατέρας μου δεν μου είπε ποτέ".
Στη συνέντευξη αρνήθηκε κάποιες από τις καταστάσεις που έχουν ταυτιστεί με τον πατέρα του και μίλησε για τη σχέση που είχε ο πατέρας του με τον αθλητισμό.
 Ο Χουάν Πάμπλο Εσκομπάρ είπε ότι ο πατέρας του ήταν οπαδός της Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν της, σε αντίθεση με όσα ακούγονταν ότι υπήρξε φίλαθλος της Νασιονάλ του Μεντεγίν.
 Ως προς το αν ο πατέρας του αγόρασε διαιτητές, ο γιος του έκανε σαφές ότι ποτέ δεν συνέβη κάτι τέτοιο : "Εκείνον τον ενδιέφεραν επιχειρήσεις όπως η διακίνηση ναρκωτικών, οι οποίες του απέδιδαν πολύ περισσότερα χρήματα από ό,τι το ποδόσφαιρο. Ο πατέρας μου οργάνωνε ποδοσφαιρικούς αγώνες που τελείωναν όταν η ομάδα του κέρδιζε".
Επιπλέον, ομολόγησε ότι έμαθε το επάγγελμα του πατέρα του όταν ήταν μόλις επτά ετών. 'Θυμάμαι τον πατέρα μου με μεγάλη αγάπη, αν και τα εγκλήματά του έχουν βλάψει ανθρώπους, από το πρώτο έως το τελευταίο, επειδή δεν υπάρχει βία που να αξίζει" πρόσθεσε ο Χουάν Πάμπλο Εσκομπάρ.
(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading