Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Πορνεία των δρόμων στην Ελλάδα:όλες το κάνουν χωρίς προφυλακτικό - οι αρρώστειες έχουν ξεφύγει από κάθε όριο...κι ας το "κρύβουν" κάποιοι...(φυλάξτε τα παιδιά σας...ας το διαβάσει κάθε γονιός και κάθε έφηβος...)

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Μια πόρνη που δεν παίρνει προφυλάξεις δεν θέτει μόνον τον εαυτό της σε κίνδυνο...μετατρέπεται σε όπλο ανεξέλεγκτης διασποράς θανάτου...και άσε τον ηλίθιο τον ενήλικα που έχει την ευθύνη των πράξεών του (παρ' ότι κι αυτός θα μετατραπεί μετά σε διασπορέα θανάτου)...την πιθανότητα να πάει μαζί της ένας 14άρης τρελαμένος από τις ορμές έφηβος - που σ' αυτή την ηλικία διαθέτουν άφθονο παρορμητισμό και ακόμη όχι και ιδιαίτερες "λογικές και κριτικές ικανότητες" και που απλώς έχει ένα μικρό χαρτζηλίκι στην τσέπη (πχ ίσα ίσα το 5ευρο της μολυσμένης πόρνης), την σκέφτηκε κανένας απ' όλους αυτούς τους ανεγκέφαλους που ΤΙΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΞΕΦΡΑΓΕΣ να μοιράζουν θάνατο στα πλαίσια ενός δήθεν ανθρωπισμού;
(Τίτλος/φωτο/σχόλια-λεζάντες: Γιώργος Ανεστόπουλος)
«Χρεώνω μέχρι και 5 ευρώ για το…» -Πόρνη σπάει τα ταμπού και αποκαλύπτει! Μεγάλες αλήθειες 

Μόλις συναντήσεις την Ούρσουλα, φαίνεται ότι είναι μια απόλυτα φυσιολογική γυναίκα γύρω στα 30 από την Βουλγαρία. Τα κουρασμένα μάτια της, δε μαρτυρούν πολλά, εκτός του ότι είναι μια όμορφη γυναίκα που της λείπει η φροντίδα και η περιποίηση. 


Στην πραγματικότητα είναι φορέας του ιού HIV.

Την ημέρα η Ούρσουλα δούλευε ως καθαρίστρια. Την νύχτα όμως… μεταμορφωνόταν δουλεύοντας στα σκοτεινά στενάκια του κέντρου της Αθήνας.

Πουλούσε το καλλίγραμμο κορμί της για περισσότερο από οκτώ χρόνια. Η ελκυστική εμφάνιση της δεν περνούσε απαρατήρητη, τόσο που μετά από λίγο καιρό η πρωινή δουλειά αντικαταστάθηκε από τη βραδινή. 

Πρωί και βράδυ η Ούρσουλα, γινόταν παιχνίδι στα χέρια των ανδρών που πλήρωναν για λίγα λεπτά συνεύρεσης μαζί της.

Η δουλειά της Ούρσουλας δεν ήταν το μόνο μυστικό που κρατούσε από την οικογένεια και τους φίλους της. 

Το θανάσιμο μυστικό της ήταν πως στο βωμό του κέρδους δεχόταν επαφή χωρίς προφύλαξη με τους πελάτες της. Άνθρωποι από όλες τις φυλές τελείωναν μέσα της. 

          

Απλά, τόσο απλά όπως γράφεται. Όπως ακούγεται, όπως μπορούμε να το φανταστούμε.

«Τώρα είναι πολύ αργά για μένα να σκέφτομαι τι θα έκανα καλύτερα στο παρελθόν. Σίγουρα θα είχα κάνει διαφορετικά κάποια πράγματα, επιμένοντας σε ένα προφυλακτικό. Ο θάνατος δε με τρομάζει. Δε με τρόμαξε ποτέ. 

Η ζωή μου ήταν εφιαλτική και πολλές φορές ίσως ήταν ένας θάνατος διαρκείας.Πολλές φορές παρακαλούσα να πεθάνω.

η συνέχεια του άρθρου εδώ:aegeanhawk


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading