Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

Καλαμάρια γεμιστά με φέτα

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Υλικά συνταγής

  • 1 κιλό καλαμάρια φρέσκα ή κατεψυγμένα, καθαρισμένα
  • 250γρ. φέτα χοντροτριμμένη
  • 100γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
  • 2 μέτριες ντομάτες, καθαρισμένες από φλούδες κονκασέ κομμένες
  • 2 πιπεριές κέρατο, κομμένες σε κυβάκια
  • 1 πιπεριά κόκκινη, κομμένη σε κυβάκια
  • 1 κ.σ. ρίγανη
  • ⅓ φλιτζ. ελαιόλαδο
  • 1 λεμόνι (ο χυμός του)
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
  • 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • αλάτι
  • πιπέρι

για τη σάλτσα:

  • ½ λεμόνι (ο χυμός του)
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής στο Cooklos.gr


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading