Υλικά συνταγής
- 1 κιλό καλαμάρια φρέσκα ή κατεψυγμένα, καθαρισμένα
- 250γρ. φέτα χοντροτριμμένη
- 100γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
- 2 μέτριες ντομάτες, καθαρισμένες από φλούδες κονκασέ κομμένες
- 2 πιπεριές κέρατο, κομμένες σε κυβάκια
- 1 πιπεριά κόκκινη, κομμένη σε κυβάκια
- 1 κ.σ. ρίγανη
- ⅓ φλιτζ. ελαιόλαδο
- 1 λεμόνι (ο χυμός του)
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- αλάτι
- πιπέρι
για τη σάλτσα:
- ½ λεμόνι (ο χυμός του)
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής στο Cooklos.gr
Το είδαμε: εδώ