Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Τζίντζερσναπς (gingersnaps)

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Υλικά συνταγής

  • 200γρ. ζάχαρη
  • 1 κ.σ. γλυκόζη
  • 50ml νερό
  • 100γρ. βούτυρο
  • 1 πορτοκάλι (το ξύσμα του)
  • 1 κ.σ. κανέλα
  • ½ κ.γ. τζίντζερ τριμμένο
  • ½ κ.γ. γαρίφαλο
  • 1 κ.γ. κάρδαμο (κακουλέ) τριμμένο
  • 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • 4-5 φλιτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής στο Cooklos.gr


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading