Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016

Απίστευτοι ευρωπαϊκοί προορισμοί που δεν έχουν ανακαλυφθεί από τους τουρίστες

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Μικροί ονειρικοί παράδεισοι για όσους θέλουν να αποφύγουν τα ευρωπαϊκά hotspots (Pics)
Adtech Ad
Για όσους θέλουν να αποφύγουν τα ευρωπαϊκά hotspots, υπάρχουν ακόμη ορισμένοι άγνωστοι προορισμοί για να εξερευνήσετε.
AdTech Ad
Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα της ιστοσελίδας Quora, η Ευρώπη διαθέτει μικρούς ονειρικούς παραδείσους, οι οποίοι παραμένουν ως επί το πλείστον άγνωστοι μέχρι στιγμής στο ευρύ κοινό.
Από τα νησιά Φερόε της Δανίας μέχρι και τα παλαιότερα μοναστήρια της Αρμενίας, παρακάτω ακολουθούν τα καλύτερα μέρη της Ευρώπης που μπορείτε να απολαύσετε, χωρίς συνωστισμό από επισκέπτες.

TATEV - ΑΡΜΕΝΙΑ

Κοντά στο χωριό Tatev της Αρμενίας βρίσκεται η Μονή Tatev, ένα μοναστήρι το οποίο χτίστηκε τον έννατο αιώνα. Πρόκειται μία απίστευτα καλά συντηρημένη μονή που προσφέρει εκπληκτική θέα στους περαστικούς.

FAROE ISLANDS - ΔΑΝΙΑ

 
Ανάμεσα στη Νορβηγία και την Ισλανδία, θα βρει κανείς τα Νησιά Φερόε της Δανίας, τα οποία προσφέρουν στους επισκέπτες τη φύση στην πιο αγνή της μορφή: Από βράχια, καταρράκτες μέχρι μικροσκοπικά χρωματιστά σπίτια, τα νησιά έχουν πολλά να προσφέρουν παρά το μικρό τους μέγεθος.

CANGAS DE ONIS - ΙΣΠΑΝΙΑ

 
Βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Sella στη βορειοδυτική Ισπανία. Αξιοθέατα κοσμούν την οροσειρά Picos de Europa, ενώ η Puente Romano είναι μία από τις τελευταίες γέφυρες που στέκεται στο σημείο αυτό από την περίοδο της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.
(ΠΗΓΗ: Fortunegreece)


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading