Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Τα 8 πράγματα που δε θα σου λείψουν καθόλου μετά το σχολείο

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Aν έδινες Πανελλήνιες και κατάφερες να περάσεις σε κάποιο πανεπιστήμιο, συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία. Ορισμένα από τα καλύτερα χρόνια της ζωής σου σε περιμένουν. Και για εσένα όμως που έκανες την προσπάθειά σου και δεν τα κατάφερες έχω να σου πω συγχαρητήρια που έφτασες μέχρι εδώ και πέρασες μια πολύ πιεστική χρονιά αντέχοντας. Να σου υπενθυμίσω πως η ζωή δεν σταματά μετά τις εξετάσεις, μπορείς πάντα να ξαναπροσπαθήσεις ή να δοκιμάσεις κάτι άλλο. 
Είτε όμως είσαι πλέον φοιτητής είτε όχι, ας παραδεχτούμε πως ορισμένα πράγματα θα σου λείψουν. Οι πλάκες με τους φίλους σου, το ότι τους έβλεπες κάθε μέρα και δεν βαριόσασταν ποτέ, οι πλάκες με τους καθηγητές. Το να περνάς πλέον στην ενηλικίωση έχει τα δικά του άγχη, δεν συγκρίνονται όμως σε καμία περίπτωση με τα παρακάτω πράγματα που σίγουρα δε θα σου λέιψουν καθόλου μετά το σχολείο. Καλή ενήλικη ζωή! 
1. Το κουδούνι 

Καλώς ή κακώς, το κουδόυνι ήταν δίκοπο μαχαίρι. Από τη μία ήθελες να χτυπήσει για να βγεις διάλειμμα, αλλά από την άλλη δεν ήθελες να χτυπήσει γιατί θα έπρεπε να μπεις στην αίθουσα για να γράψεις εκείνο το τεστ στα μαθηματικά. 
2. Το ότι έβλεπες τα ίδια άτομα τα τελευταία τουλάχιστον 6 χρόνια 
Αποτέλεσμα εικόνας για you dont exist now bye hangover gif
Oρισμένους δε θα τους ξαναδεις ποτέ -ευτυχώς-, ενώ λίγοι είναι αυτοί που θα κρατήσεις ουσιαστική επαφή. 
3. Οι κλίκες 

Θυμάσαι εκείνα τα κουλ κορίτσια που σχεδόν ποτέ δε σου μιλούσαν; Εντάξει και αργότερα θα συναντήσεις πηγαδάκια στο πανεπιστήμιο αλλά και κουτσομπολιά, όμως δε θα είναι τόσο ανώριμα όσο στο σχολείο. Πλέον θα είστε ενήλικες και θα λέτε και κανένα "γεια"! 
4. Να κουβαλάς 20 κιλά στην πλάτη σου 

Αυτά είναι τα καλύτερα νέα ever. Γιατί μετέπειτα θα χρειαστείς μόνο ένα σημειωματάριο ή τετράδιο. 
5. To ότι πρέπει να ζητήσεις την άδεια για να βγεις από την τάξη
Αποτέλεσμα εικόνας για hermione raise hand gif
Πρόσεξε μη σου ξεφύγει και κάνεις το λάθος στο πανεπιστήμιο και ρωτήσεις αν μπορείς να πας στην τουαλέτα. Απλώς δε χρειάζεται! Και το καλύτερο; Ακόμα κι αν αργήσεις, δε θα σου πει κανένας τίποτα. Ή αν θελήσεις να φύγεις στη μέση του μαθήματος. 
6. To γεγονός ότι δεν μπορούσες να φοράς ό,τι ήθελες 

Οι αυστηροί διεθυντές που δεν αφήνουν ούτε καν σορτσάκι σε αγόρια ή μακιγιάζ και piercings στα κορίτσια υπάρχουν ακόμα. Αλλά ακόμα κι αν δε ήταν τόσα αυστηρά τα πράγματα στο σχολείο σου, σίγουρα δε μπορούσες να φορέσεις κάτι πολύ κοντό. Ε αργότερα λοιπόν, στο πανεπιστήμιο, θα δεις ορισμένα από τα πιο τρελά look που δεν πρόκειται να τα ξαναβρεις πουθενά. 
7. Βαρετά μαθήματα που δεν σε ενδιαφέρουν 

Το καλό πράγμα με το πανεπιστήμιο: όσο μεγαλώνει το έτος που βρίσκεσαι, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε μια πληθώρα από μαθήματα. Κάποια βέβαια μπορεί να μην είναι τόσο ενδιαφέροντα όσο φαντάζεσαι, αλλά σίγουρα είναι καλύτερα σε πολλές περιπτώσεις από αυτά του σχολείου. 
8. Δε χρειάζεσαι πλέον την υπογραφή της μαμάς σου ή την παρουσία της 

Καιρός να αρχίσεις να εξασκείσαι πάνω στην υπογραφή σου γιατί θα σου χρειαστεί περισσότερο απ' όσο φαντάζεσαι. 
boro.gr 


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading