Υλικά συνταγής
- 900γρ. αλεύρι
- 1 φλιτζ. σιμιγδάλι
- 1 φλιτζ. ηλιέλαιο
- 1 φλιτζ. ελαιόλαδο
- 100γρ. ζάχαρη
- 1 φλιτζ. χυμός πορτοκαλιού
- 1 πορτοκάλι (το ξύσμα)
- 1 σφηνοπότηρο κονιάκ
- 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1 κ.γ. σόδα φαγητού
- 2 κ.γ. κανέλα
- ¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο
- 1 ποτήρι καρύδια κοπανισμένα για το σερβίρισμα
για το σιρόπι
- 400ml νερό
- 400γρ. ζάχαρη
- 350γρ. μέλι
- 1 λεμόνι (ο χυμός του)
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
Το είδαμε: εδώ